5 Aralık 2013 Perşembe

VANCOUVER FILM SCHOOL(VENCOVER İLM OKULU )

VANCOUVER FILM SCHOOL


Vancouver Film School Kanada’da bulunan; 3 boyutlu animasyon ve görsel efektler, klasik animasyon, dijital karakter tasarımı, televizyon ve sinema için oyunculuk, dijital grafik tasarımı, eğlence sektörü yönetimi, film yapımı, oyun tasarımı, sinema ve televizyon için makyaj, ses tasarımı ve görsel medya, sinema ve tv için metin yazarlığı alanlarında yurtdışı tasarım eğitimleri içerisinde seçilebilecek en iyi okullardandır. 
 
 
 
Okulu ticarethane olarak görmekten çok öte yönetici ve hocalara sahip okul tamamen kaliteye yönelmiş durumdadır. Tek amaçları kuramsal ve eski bilgilerden arındırılmış eğitimlerle piyasada çalışabilecek pratik adaylar yetiştirmektir. 
 
 
Okul bu düşünceyle düzenlenmiştir. İçerisinde sürekli yenilenen elektronik düzenekler ve sistemleri barındıran okul öğrencileri mezuniyetlerinin hemen ardından; Microsoft, Blizzard Entertainment, Electronic Arts, LucasFilm, Sony, Pixar, BioWare, Nokia, Digital Domain, EMI, Dreamworks, PolyGram, ILM gibi dev firmalara katılmaktadırlar. Bu firmalar ayrıca okulla kordineli olarak eğitim süreçlerini desteklemektedirler.  
 

Vancouver Film Film Studio tüm eğitimlerini 1 sene olarak belirlemiştir. Eğitim sürelerinin 1 sene olmasının nedeni her adayın bu süre içerisinde profesyonellere dönüştürülebileceğine duydukları inançtır. Onlara göre 1 yıl üzerine yayılan eğitimler öğrenciler için para kaybıdır. Bu düşünceyi benimsemiş olan okul eğitimlerini fazlaca yoğun ve zorlu tutar. 
 
 
Okulda anatema eğitmenlerin daima piyasa çalışanlarının en iyisi olmasıdır. Bu eğitmenler piyasa uzmanları olasalar dahi okulun çekirdek eğitim kadrosu tarafından kimi zorunlu eğitimlere tabi tutularak öğrencilerle iletişim kurmak ve “öğretmek” konusunda uzmanlaştırılırlar. 
 
 
Okul sürekli olarak nasıl bir eğitim verdikleri üzerine anlatılardan uzak dururlar. “Sadece mezunlarımızın nerelerde çalıştıklarını inceleyin” ifadelerini kullanan okul mezunları ayrıca Oscar, Emmy ve Independent Spirit Awards sahipleridirler. Öğrenciler açıklamaların başında yer alan firmalar dışında birçok tv, dizi, sinema, tv showları, video oyun yapım stüdyolarında çalışırlar.
 
 
Okul ayrıca; The Foundry, Native Instruments, Pixologic, 5 alarm Music, HP, Adobe, Avid ve Autodesk gibi firmalarla çözüm ortaklığı içerisindedir. 
 
3D Canlandırma ve Görsel Efekt:
 

 
Yurtdışında 3D Canlandırma ve Görsel Efekt alanlarında alınabilecek en iyi eğitimi sunan okul bilgisayar tabanlı eğitim sayesinde mezunlar piyasanın aranılan çalışanları arasındadır. Yakın dönemde bölüm mezunları; Assassins Creed, Avatar, District 9 Halo Reach, How to Train Your Dragon, Ironman, Smalville, Spongebob, Stargate Atlantis, The Golden Compass Twilight Saga Eclipse, Toy Story 3, 10000 BC, 28 Weeks Later, 300 Spartalı, The Pirates, A walk to remember, A wrinkle in Time, Across the Universe, Action Man, Air Buddies, Alias, Alice in The Wonderland, Alien Inception, AVP, Barbie, Ant Bully, Beast Wars, Bio Shock 2, Blade, Constantine, Guild Wars, God of War, Harry Potter, Hell Boy, Ice Age, Indiana Jones, Jurrasic Park, Kingdom of Heaven, Lord of The Rings, Lost, Matrix, Pirates of The Carribean, Peter Pan, Prince of Persia, Resident Evil ve Transformers gibi projelerde görev almışlardır.
 
Yeni başlayanlardan, bilgi sahibi olanlara kadarı bu bölüm yeteneklerinizi profesyonel seviyeye taşımak için düzenlenmiştir. Klasik sanat egitimi ve bilgisayar destekli animasyon çalışmaları ile başlayacak eğitiminiz ikinci yarısında profesyonelleşmek istediğiniz 3d animasyon, modelleme ve görsel efektler alanlarından biri ile devam edecektir. 
 
 
3D Animation
 
Temel sanat eğitimi ve bilgisayar üzerinde animasyon tekniklerini öğrendikten, 3D temellerini kavradıktan sonra kendinize 3D Animation üzerinde uzmanlaşmak için yol çizebilirsiniz. Adaylar storyboard, görsel hikaye anlatımı, sanat yönetimi, karakter tasarımı, modelleme ve düzenleme, 3d animasyon, 3d doku ve ışıklandırma üzerine uzmanlaşırlar. Eğitmenlerin ve piyasa uzmanlarının yönlendirmeleri eşliğinde kendinize ait tam bir anime edilmiş kısa film düzenlemesini bitirir, animasyon, ışıklandırma, doku, render ve ses üzerine kendi konseptinizi yaratarak uzmanlaşırsınız. 
 
 
Bu alandan mezun öğrencilerin projeleri dünya çapında birçok festivalde gösterilmektedir. 3D Animasyon üzerine uzmanlaşan öğrenciler karakter yaratıcıları, doku ve ışıklandırma sanatçıları, sinema ve tv için görsel sanatçılar olarak çalışırlar. 
 
Modelleme
 
Temel sanat eğitimi ve bilgisayar üzerinde animasyon tekniklerini öğrendikten, 3D temellerini kavradıktan sonra kendinize Modelleme üzerinde uzmanlaşmak için yol çizebilirsiniz.
 
 
Dünya üzerinde gerçekleştirilen tüm bilgisayar temelli canlandırmalar 3D modellemeye gereksinim duyar. Modelleme üzerine uzmanlaşmak sizin bu sektörde vazgeçilmez bir yer edinmenizi sağlar.  Mezuniyetinizle hazırlama yetenegine sahip olacagınız ileri kalitede modeller piyasa gereksinimlerini karşılamak için bekliyor olacaktır.
 
 
Modelleme alanında heykel, tasarım, modelleme, yüzey ve ışıklandırma konularına yönelirsiniz. Tüm egitiminiz piyasada ihtiyaç duyulan modelleme ustalarından biri olmanız üzerinedir. Üretime hazır ileri kalitede düzenlediginiz modelleriniz ile mezun olursunuz.Çevre düzenlemeleri, işlevsel anime edilmiş karakterler yaratırsınız.  Modelleme üzerine uzmanlaşan adaylar genellikle karakter tasarımcıları, çevre modelleme uzmanları olarak; oyun tasarımları, reklamlar, sinema ve tv sektöründe çeşitli alanlarda çalısırlar. 
 
Görsel Efektler
 
Temel sanat eğitimi ve bilgisayar üzerinde animasyon tekniklerini öğrendikten, 3D temellerini kavradıktan sonra kendinize Görsel Efektler üzerinde uzmanlaşmak için yol çizebilirsiniz.
 
 
Görsel efektler tüm filmlerde dijital olarak hazırlanmış ya da görüntüler üzerinde oynanmış halde düzenlenebilir. TV, sinema ya da oyunlarda yer alabilir. Görsel efektlerin tüm amacı izleyenleri yapıtlara ve karakterlere bağlamaktır. Görsel efektler alanında işini iyi yapan her tasarımcı imkansız olanı gerçek gibi gösterme yeteneğine sahiptir.
Bunu başarabilmek için sanatçılar sinematografi, ışıklandırma, renk teorileri 2d ve 3d yeteneklerine sahip olmak durumundadırlar. VFS'de eğitim alırken kendi sahnelerinizi çeker, tasarım, modelleme, hareket yakalama, yüzey, ışıklandırma, dijital doku düzenlemeleri ve dijital composing üzerine uzmanlaşırsınız. Bu bölümden mezun olduktan sonra adaylar görsel efekt uzmanları olarak sinema yapıtları, televizyon ve video oyunlarında çalısırlar. 
 
Klasik Animasyon
 
Klasik Animasyon flash ve klasik yöntemler kullanılarak hareket ile bir hikayenin anlatılmasına dayanır.  Animasyonun yapı taşlarını öğrenerek hareket, ağırlık, denge, renk ve tasarım üzerine, stüdyolarda çalışabilecek yoğunlukta bilgi sahibi olur ve baştan sona animasyon filmler düzenleyebilecek beceriye sahip olursunuz. 
 
 
Okul mezunları şimdiye kadar; Bob's Burgersi, Family Guy, King of the Hill, Spongebob, The Illusionist, Princess and the Frog, 102 Dalmaçyalı, Animaniacs, Ant Bully, Mermaidia, Being Ian, Blue's Biggest Stories, Daria, Dr. Dolittle, Dragon Booster, George of the Jungle, Harry Potter, Inspector Gadget, Star Wars II, Monster House, Mortal Combat, Open Season, Pirates of the Carribean, Pocahontas, Saddle Sore, SS X Tricky, Stuart Little, Surf's Up, Collector, Simpsons, TMNT gibi yapıtlarda görev almışlardır. 
 
Bu alandan ilk dönem temel bilgileri öğrenerek 2d animasyon üzerine uzmanlaştıktan sonra ikinci dönemde adaylar Canlandırma ve Sanat, Storyboard, Karakter Tasarımı ve Flash & Dijital Ekipmanlar alanlarından istedikleri üzerine uzmanlaşmak için branşlaşırlar. 
 
Canlandırma ve Sanat
 
Canlandırma stüdyolarında çalışmak ya da bağımsız canlandırmacılar olarak çalışmak; sanat eğitimi, hikaye anlatımı, hareket ve tasarım gibi üretimin tüm yapı taşları hakkında bilgi sahibi olmakla mümkündür. Bu konsept tasarımcılarından yöneticilere kadar geçerli bir gerekliliktir. 
 
Canlandırma sanatçısı olarak ekipmanlarınız kalem veya dijital yazılımlar olsada animasyon temelleri üzerine güçlü bir anlayışa sahip olmalısınız. Klasik canlandırmada canlandırma tarihini, stüdyo işleyiş esaslarını bilmek durumundasınız. Eğitim sürenizce alacagınız bilgiler ve deneyimler sizi tam donanımlı birer canlandırma sanatçısına dönüştürecektir. 
 
Çizim ve Sanat Yönetimi için alanınız ne olursa olsun kendinizi bilgili, yaratıcı bir tasarımcı ve sanatçı olarak addedebilmeniz için çizim yetenegine ihtiyacınız vardır. Canlı modellerden çizim, perspektif, arkaplan tasarımı, kompozisyon ve renk bu alanda öğrenilmesi gerekenlerdir. 
 
Efektler kullanılarak canlandırma yapmak için FX Canlandırma Uzmanlarına ihtiyaç duyulur. Klasik Canlandırmada efekt yaratımları konusunda uzmanlaşır ve bilgi sahibi olursunuz. 
 
Eğitiminizin sonunda sizi yönlendiren hocalarınız ve piyasa uzmanları tarafından desteklenen klasik canlandırma projeniz ile festivallere katılabilecek nitelikte bir iş ortaya koyar, piyasa koşullarında çalışmaya hazır hale gelirsiniz. 
 
Storyboarding
 
Storyboard sinema ve televizyon için artık her sahnenin işlenmesi ve çekilmesi açısından gerekliliktir. Bu alanda çalışan açıgının bulunması eğitiminizden sonra sizin rahatlıkla iş bulabilmenizi sağlayacaktır. Storyboard sanatçıları bir canlandırma stüdyosunun en yaratıcı pozisyonlarından birinde yer alır. 
 
Karakter Tasarımı:
 
Mükemmel karakter tasarımı tamanlanmış canlandırmanın önemli ve ilk adımlarından biridir. Karakterleri zihninizde canlandırılabilir ve özgün olarak oluşturmak ile başlayan serüvende, karakterinizi hayata geçirmek için gerekli teknikler , modellemeler, karikatür, stil ve özgünlük üzerine eğitim alarak tamamlayacagınız bölüm sonrası canlandırma stüdyolarında ve ilgili tüm alanlarda çalısmaya hazır hale gelirsiniz. 
 
Flash ve Dijital Ekipmanlar
 
Adobe Flash yazılımları bugün tv ve canlandırma stüdyoları için vazgeçilmez hale gelmiştir. Kendi klasik canlandırma filminizi tamamlarken ayrıca Flash yazılımı ve stüdyoda üretim aşamalarında nasıl kısa canlandırma filmlerinde kullanılacağı üzerine uzmanlaşırsınız. 
 
Dijital boyama teknikleri kullanılarak kendi çizimlerinizin arka plan ve efektler yardımıyla bilgisayar ortamında nasıl renklendirileceğini öğrenirsiniz.  Mezuniyet sonrasında canlandırma stüdyoları ya da televizyon kanallarında çalışma imkanınız olacaktır. 
 
İleri Düzey Dijital Karakter Canlandırma Programı ( 6 ay )
 
3D World Magazine: "Dünyanın en iyi Dijital Karakter Canlandırma Programı"
 
Dijital Karakter Canlandırma programı 3D veya Klasik Canlandırma alanında deneyimli ve bilgili adayların kendilerini Karakter Tasarımı ve Canlandırması alanında geliştirmeleri ve ilerletmeleri amacıyla sunulmaktadır. Bu program kesinlikle amatör uygulayıcılara ve ilgililere yönelik değildir. 
 
Bu bölüm mezunları; The Lord of The Rings, Battlestar Galactica, King Kong, Stargate Atlantis, The Golden Compass, The Incredibles, About Schmidt, Blades of Glory, Bloodrayne, Blue Crash, Bully, DR. Dolittle, Fairly Oddparents: Breakin' Da Rules, Gargoyles, I Robot, Jane the Dragon, Kingdom Hospital, Need for Speed: Carbon, ReBoot, Scary Godmother: Halloween Spooktakular, Scooby Doo, Tak 2: The Staff of Dreams, Turok, Viva Pinata, Weird-Ohs gibi yapıtlarda çalışmışlardır. 
 
 
Konsept geliştirmeden karakter modellemeye ve canlandırmaya kadar yapım ve yapım sonrası tüm öğeler üzerine uzmanlaşılır. 6 ay sonunda kendi filminizi tamamlamış olursunuz.  Maya sertifikanızı almış ve bu alanda Pixar'ın Renderman'i ile çalışma imkanına sahip olmuş durumda mezun olursunuz. 
 
6 ay boyunca öğrenciler kendi filmlerini yaratırlar. Bu süreç yoğun olarak hikaye anlatımı, geliştirme, modelleme, yumuşak ve sert geometrilerde canlandırma,  karakterlerin efektif hareket için düzenlenmesi, doku ve ışık sahnelerini deneyimli ses tasarımcıları ile çalışarak yaratıp düzenlemek ile tamamlanan bir süreçtir. 
 
Karakter Tasarımı
 
Tüm çalışmaların çekirdeğinde Autodesk Maya programını içerecektir. Programa canlandırma için gerekli bir tazeleme eğitimi ile başlayacak ve çok hızlı tamamlanacak bu eğitimden sonra partikül dinamikleri, yumuşak ve rigid vücut dinamikleri, tüyler, saç ve giysiler ile fluid dinamikler içeren ağır bir eğitimle devam edeceksiniz. Karakter canlandırma yeteneğinizi geliştirmek ve sahip olabileceğiniz en iyi projeyi düzenlemek için ayrıca facet ya da film yapım eğitimleri, sinematografi ve oyunculuk (en iyi açıyı tasarlayabilmek ve gerçek insan hareketlerini yaratımlarınızda kullanmayı öğrenmek için) temel eğitimlerine katılırsınız. 
 
 
İleri seviye eğitmenler ve piyasa profesyonellerinin yönlendirmeleri ile final filminizin tüm prodüksyonundan sorumlu olur ve tamamlarsınız. Bir stüdyoda çalışır gibi planlı ve son teslim tarihleri belirlenmiş olarak çalışmanızın gerçekleştirilmesi esas alınarak sizin piyasaya hazır hale gelmeniz sağlanır. Bitirilen proje profesyonel olarak tamamen hazır ve tamamlanmış olacaktır. 
 
Konsept Geliştirme 
 
Tamamlanmış ve hazır bir final projesi düzenleyebilmek için ilk haftanızdan itibaren çalışmanızın hikaye ve tasarımı ile ilgili çalışmaya başlayacaksınız. Hikayenizin metnini düzenleyecek, karakterinizin arka planını, hikayenin görsel tasarımını düzenleyerek bir tasarım bookleti, konsept çizimleri, storyboardlar ve 2d-3d canlandırmalar geliştireceksiniz. 
 
 
Modelleme
 
Karakterinizi film için canlandırmadan önce 3D modellerini düzenlemek ve hazırlamak durumundasınız. Modelleme eğitimlerinde Maya programı ile Poligonel modelleme tekniklerini kullanarak karakterlerinizi NURBS - Subdivision Yüzeyler desteğiyle hazırlayacaksınız. 
 
Karakter Düzenleme
 
Bir 3D model düzenlendiği kadar başarılıdır. Rig, deri ve karakerinizin iskeleti üzerinde yapacağınız test ve denemeler ile onun yürüme, koşma, yüz ifadeleri, zıplama gibi tüm tepkilerini düzenleyecek ve yaratıma hazır hale getireceksiniz.  İyi bir karakter düzenlemesi canlandırma için maksimum yaratıcılık gerektirir. 
 
Rendering
 
Mükemmel ve canlandırmanız için kusursuz yaratım için Maya tekniklerinde gerçekci ya da çizgifilm benzeri yaratımlar üretmek için derin bir bilgiye sahip olacaksınız. Ayrıca ışıklandırma, doku düzenleme  gibi dersleri Pixar'ın Renderman'inden öğreneceksiniz. 
 
Mezuniyet sonrasında sinema sektöründe, televizyonda, bağımsız tasarımcı olarak ya da stüdyolarda ileri seviye çalışanlar olarak yer bulabilirsiniz. 
 
Sinema ve Televizyon için Oyunculuk
 
Sinema ve Televizyon için oyunculuk eğitimleri birçok yetenek ve bilgiyi gerektirmektedir. VFS'de sinema üzerine kendi tarzınıza sahip olmak ve deneyim kazanmak için eğitiminizin ilk haftasından son haftasına kadar kamera karşısında olursunuz. 
 
Başlangıçta vücudunuzu ve sesinizi eğiterek beden, zihin, hayal gücü, mimikler üzerine uzmanlaşırsınız. Sinema ve tv sektöründe yer almak hergün eğitim halinde olmak ve pratik yapmak anlamına gelmektedir. Bu nedenle eğitiminiz sürekli olarak yaşantınız boyunca devam eder. 
 
 
Eğitiminiz boyunca her gününüz ısınma hareketleriyle başlar. Bu ısınma sürecinde zihninizi odaklayıp bedeninizi çalışmalara odaklarsınız.  Sonrasında ses egzersizleri başlar. Sesinizi ve nefes kontrolünüzü sağlarsınız. Bu ses eğitimi şarkı ve vokal derslerini de içerir. Sonraki eğitimleriniz kendinizi bilmek, aşmak ve yaşamda olmadıgınız karakterlere uyum sağlamak sürecidir. Yönetmen sizden kamera karşısında gerçek hayatta asla yapmadıgınız şeyleri isteyecektir. Ve farklı bir insanı sanki tüm ömrünüzce oymuşsunuz gibi oynamanız gerekmektedir. Bu kendinizi bilmek ve nasıl karakterinize dönüşeceginizi anlamaktan geçer. Kamera karşısında oyunculuk üzerine alacağınız sıkı eğitim sonunda bu özellikleri kazanırsınız. 
 
 
Alacagınız temel kamera eğitimleri ile duruşunuz, gereklilikler ve tüm kamera karşısı çalışmalara hazırlıklı olursunuz. Sahne çalışmaları sürekli olarak meşguliyet alanınız olacaktır.  Mezuniyetiniz sonunda film ve televizyon endüstrisinde çalışmaya hazır birer profesyonel olacaksınız.  Eğitimin 1 senelik ve 4 aylık iki ayrı seçeneği bulunmaktadır. 
 
Dijital Tasarım
 
Dijital tasarımcılar insanların etkileşimde oldukları dünyayı ve gördüklerini değiştirir. Bir filmin tanıtımından, televizyondaki tüm dijital uygulamalara, müzik videolarından yeni markalara ve kimliklere, web sitelerinden  ürünlere kadar dijital tasarımcılar her alanda çalışmaktadır. Klasik grafik sanatları eğitimleri artık hızlı ve tüketim agırlıklı piyasa için yeterli değildir. Dijital tasarım piyasada bu sıkıntıdan kurtulmak isteyen işverenlerin talepleriyle doğmuştur. Piyasa koşullarında istenilen çalışmaların en hızlı ve hedef kitle tarafından anlaşılacak şekilde üretilmesidir. VFS'de alacağınız eğitim ile bunların tümüne sahip olarak çalışmaya hazır profesyonel tasarımcılar olarak mezun olursunuz. 
 
 
Mezunlarımız; Carlsberg, Discovery Channel, Google, MTV, Nike, VH1,  Adobe, Air Jordan, Amnesty, AOL, Flip, Kitchen Aid, Lei, Miami Ink, Peak, WB, Travel Channel ve Yahoo gibi kanal ve firmalarda çalışarak tasarımlar üretmektedirler.
 
 
Okuldaki ilk gününüzden itibaren yoğun bir eğitim maratonuna girmiş bulunursunuz. Tasarım ekibinin bir parçası olacağınız bu katılımda milyonlarca insanın görüntüleyeceği ve en iyi olmak durumunda kalacağınız işler yaratmak için çalışmaya ve eğitilmeye başlarsınız. İlk 6 ay kuramlara ya da diger akademilerde karşılaşacagınız piyasa ile alakası olmayan tasarım çalışmalarıyla degil, piyasada profesyonellerin talep ettiği çalışanlara dönüşürler. Baştan sona yaratıcı bir sunumdan başlayarak kampanyaların sonlandırılmasına kadar hazırlıklı hale gelirsiniz. Markalaştırma, Ambalaj, Web Tasarımı, Mobil uygulamalar gibi birçok alanda uzmanlaşabileceginiz bölümde sürekli olarak bir tasarım stüdyosunda edasında sunumlar ve çalışmalar yaparsınız. Piyasadan okulun temin ettiği gerçek projelerde yer alır, tamamlar ve yayınlanmasını keyifle izlersiniz. Sürekli olarak pratikden öte bir çalışma sizi beklemektedir. Piyasadan gelen projeleri uyguladıktan sonra müşterilerinize sunumlarını gerçekleştirerek kabul ettirmek ve gerekli düzenlemeleri yaparak yayınlanacak hale getirmek durumundasınız. 
 
Eğlence Sektörü İçin İşletme Yönetimi Programı
 
Zeki ve tutkulu, eğlence sektörünü yöneten liderler VFS mezunlarıdır. VFS'de alacağınız eğitimler ile kendiniz ve etrafınızdaki yetenekli bireyler için fırsatlar yaratırsınız. Diğer işletme programlarının tersine VFS tamamen eğlence sektörü üzerine yoğunlaşmıştır. Sinema, Canlandırma, televizyon, bilgisayar oyunları, müzik gibi alanlarda yoğunlaşan eğitim sonucunda kendinizi piyasayı yönetecek profesyoneller olarak geliştirirsiniz. Detaylar için mutlaka Wayout danışmanları ile iletişime geçin. 
 
 
Film Yapım Eğitimi
 
Başarılı bir sinema kariyer için; teknik, deneyim, profesyonel bir çevre ihtiyacı duyarsınız. VFS size bunalrın tümünü sunar. Sınırlarınızı aşacagınız bu eğitimlerde çok yogun geçecek bir yıldan sonra bir film yapımcısı olarak mezun olacaksınız. 
 
Bu bölümün mezunları; 2012, Chasing Amy, Smalville, A-Team, Twilight serileri, X-Men Serileri, Criminal Minds, Darwin's Brave New World, Heroes, MTV, One Night at Museum, The Pianist gibi birçok kanal ve filmlerde yapımcılık rolü üstlenmişlerdir. 
 
Yönetmenlik, Sinematografi, Yapım, Yapım Tasarımı, Post Prodüksyon üzerine eğitim alacak ve tamamı pratik olan bu eğitimlerde şu anda piyasada kullanılan ekipmanlar ile yine piyasa profesyonelleri tarafından eğitileceksiniz. Eğitim sürecinde yapım masraflarınızın tamamı eğitim masraflarınıza dahildir. 
 
Oyun Tasarımı
 
Dünyada oyun tasarımı üzerine çalışabileceğiniz en iyi okul VFS'dir.Eğitiminiz boyunca oyun tasarımı üzerine uzman bireyler ile birlikte çalışır, profesyonel bir stüdyoda işlerinizi tamamlar, tasarım, üretim ve tamamen oynanabilir oyunlar ortaya çıkartırsınız. 
 
Bölüm mezunları şimdiye kadar, Dead Rising, Dragon Age, Halo, Mod Nation Racers, Punch Out, Saint's Row, Age of Empires II, Death Jr., Godzilla, Kinect Joy Ride, Mario Strikers,  Ultimate Alliance, Mass Effect, Pro Street, Proto Type, Skate, Spider Man, Vegas, Tron, Turok, Dawn of War ve Warhammer Online gibi oyunların yapımında çalışmışlardır. 
 
 
Oyun Tasarımcısı olmak birçok disiplin üzerinde uzmanlaşmak ve birçok farklı disiplini anlamaktan geçer. Teori, deneyim ve oyun sektörü ile birebir iletişim içerisinde olarak bugünü ve yarınıyla güncel tasarımların içerisinde piyasaya hazırlanacagınız bir eğitim sonunda mezuniyetinizle direk olarak çalışmaya başlayabilirsiniz. 
 
Oyunlar tüm insanlık tarihinde bizimleydi. zar, kart, masaüstü gibi oyunlar zamanla geçen yüzyıllarla gelişerek dijital oyun sektörünün temellerini attılar. Gelişen medya ve eğlence sektörü ile birlikte günümüz oyun sektörüne dönüştüler. VFS'de oyunları yeni bir yoldan keşfedeceksiniz. Nasıl çalıştığı, nasıl oluştugu,  nasıl yaşam buldugunu anladıktan sonra kendi üretim sürecinize geçiş yapacaksınız. 
 
Tüm açılarından oyun tasarımı üzerine yapacagınız incelemeler analog oyunlardan, bugünün ileri seviye dijital oyunlarına kadar geniş bir yelpazeyi kapsayacaktır. Oyunun fikir aşamasından oynanabilir hale gelişine kadar tüm alanda çalışmayı öğreneceginiz bu eğitimde tüm gününüzü oyun oynayarak degil, analiz ederek, çözümleyerek ve yaratımına dahil olarak geçireceksiniz. Online oyunlar, bölüm yaratımları, mobil tasarımlar, çoklu ortamlar üzerine uzmanlaşacagınız gerçek olmayan ortamlarda yaşamlar yaratacagınız bu eğitim sürecinde birçok alandan güçlü tasarımcılarla birlikte sonsuz bir serüvene adım atacaksınız. Mezuniyetinizden sonra güçlü oyun stüdyolarında çalışabilir, piyasada yerinizi edinebilirsiniz. 
 
Film ve Televizyon Programları Yazımı
 
Vancouver Film School öğrencilerine, 1 senelik film ve ve televizyon programları yazımı hakkında derinlemesine eğitim verir. Programa katılmak isteyenlerin,
film ve televizyon dünyası hakkında ciddi bir bilgiye sahip olmaları gerekir ve senaryo yazımına yatkın olmalıdırlar. Programın ilk gününden itibaren, öğrenciler kısa senaryo yazımına başlar, hem yazmayı hem kritik etmeyi öğrenirler. Program boyunca, skeç yazımından kısa film yazımına; belgeselden dizi yazımına kadar her konuda yoğun bir eğitim verilir. Bölümünüzü bitirirken bir senarist olarak elinizde iş dünyasında size en iyi yerlerin kapılarını açacak bir portfolyonuz olur. 
Program 1 senedir ve çok yoğun bir sürece hazır olmanız gerekir. Alacağınız dersler: 
 
Hikaye Yazımı
Film için Senaryo Yazımı
Televizyon için Senaryo Yazımı
Komedi Skeçler, Oyunlar ve Çizgi Romanlar için Senaryo Yazımı
 
Görsel Medya için Ses Tasarımı - Sound Design for Visual Media Program
 
Vancouver Film School'da Görsel Medya ve Ses Tasarımı programında bir sene boyunca çok yoğun bir eğitim alırsınız. Avid ICON D-Control ES dual Operator Systemin dahil olduğu programda, direkt medya sektöründe alan içinde hem öğrenir hem çalışırsınız. Film, TV ve oyun profesyonelleri size hem ders verirken, hem gerçekdünyayı deneyimleyerek öğrenmenizi sağlarlar. Program toplam 1 senedir ve bu 1 seneniz müthiş yoğun geçecektir. Bugün Dragon Age'den Beowulf'a, Diablo'dan World of Warcraft'a ve aklınıza gelebilecek daha pek çok projenin sound designerları VFS mezunudur. Yoğun olarak uzmanlaşacağınız alanlar: 
 
Sound Effects Editing
SFX Recording
Dialogue Editing
Background Editing
Special Effects Editing
Foley
Production Sound
Industry Software Skills
Game Audio
 

 
Film ve Televizyon Programları için Makyaj Tasarımı - Makeup Design for Film&Television Program
Vancouver Film School'un Makyaj Tasarımı programı 1 senedir ve çok yoğun bir programdır. Tüm program boyunca ışık ve renklerle hikaye anlatımını öğrenirsiniz. VFS büyük hayaller, büyük gerçeklere dönüşür der. Makyaj Tasarımı programında sahne makyajından, moda makyajına, film ve televizyon makyajından, makyaj efektlerine, dijital karakter dizaynlarından plastik makyaja kadar her konuda çok yoğun bir eğitim alıp, profesyonelleşirsiniz.
 
Programda alacağınız dersler: 
Aging and Character Make up 
Out-of-Kit Effects
Airbrushing
Bald Caps
Beauty&Glamour MakeUp
3D Appliance Makeup
Full Heads Masks
Hair Laying/Ventilating/Wigs
Construction Makeup
Digital Makeup Design
 
Bu konuların hepsinde profesyonneleşirken, aynı zamanda bunlarda gerçek bir profesyonel olmanızı sağlayacak olan destekleyici dersler de alırsınız. 
Bunların başında anatomi dersler, dijital medya ve tasarım, moda, güvenlik-sağlık ve hijyen, görsel sanat, sahne tasarımı dersleridir. Program başlangıcında
tüm program boyunca kullanacağınız profesyonel makyaj setiniz okul tarafından temin edilir. 
 
Görsel Sanatlar ve Tasarıma Hazırlık Programı
 
Görsel Tasarım üzerine hiç eğitim almamış ama bu konuda eğitim alıp, uzmanlaşmak isteyenler için VFS, Görsel Sanatlar ve Tasarıma Giriş programı hazırlamıştır.  Vancouver Film Academy'nin Hazırlık Programı Disiplinler arası bir program hazırlamıştır. Çizimden fotoğraf tekniklerine, animasyondan kurgulamaya, ses tasarımı ve sistemlerinden, senaryo yazımına kadar pek çok konuda yoğun dersler verilir. Bunların yanında Flash, Maya, After Effects
gibi programların kullanımı öğretilir.
 
İkinci dönemde hazırlık öğrencileri asıl uzmanlık istedikleri alana yönelirler. Animasyon, Dijital Tasarım ve Film alanlarından birini seçerek, seçtikleri alanla ilgili derinlemesine bilgi sahibi olurlar. Bu dönemde öğrenciler profesyoneller ile çalışarak bitirme projelerin ve portfolyolarını hazırlarlar. 
 
Öğrenciler 1 senelik hazır programını bitirdiklerinde, ciddi bir bilgi birikimine sahip olurlar. Bu program sonunda bile profesyonel alanda iyi işlere yerleşebilirler.
Belli bir alanda tamamen uzmanlaşmak isteyen öğrenciler ise, 3D Animasyon ve Görsel Efektler, Klasik Animasyon, Dijital Tasarım, Film Yapımcılığı,
 


 
Güven, kalite ve huzurun adı SD Yurt Dışı Eğitim Danışmanlıgı'dır.
                                 Siz okuyun, basarılarınızla biz gurur duyalım.
  Eğitim için yatırım yapan herkese en içten dileklerimizle başarılar diliyoruz.
                                                               SD YURTDIŞI EĞİTİM
DETAYLI BİLGİ İÇİN -   HAFTA ARASI VE CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 9-19 ARASI  ULAŞABİLİRSİNİZ
SD YURT DIŞI EGİTİM OFİS TEL - 0232 441 74 34  
                                     SİRKET  - 0544 656 09 23 - 0507 917 37 50
                          www.sdyurtdisiegitim.com.tr   ADRESİNDEN BİLGİ İSTEK FORMUNU DOLDURABİLİRSİNİZ .DANIŞMANLARIMIZ SİZLERE EN KISA ZMANDA BİLGİ VERECEKLERDİR
                          www.sdyurtdisiegitim.com.tr    ADRESİNİDEN  BİZ SİZİ ARAYALIM FORMUNU DOLDURUN SD DANIŞMANLARI SİZİ EN KISA ZAMANDA ARAYACAKLARDIR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder