4 Aralık 2013 Çarşamba

Teacher Training Programları

Teacher Training Programları


yurtdışı eğitim




Teacher Training Programları
İngilizce öğretmeni olmak isteyen veya hâli hazırda İngilizce öğretmenliği yapan ve kendini geliştirmek isteyen kişiler için hazırlanmış programlardır. Kısa ve uzun dönemli programlar mevcuttur. 
Teacher Training programları ile İngilizce öğretmenlerinin Teaching of English as a Foreign Language (TEFL) (İngilizceyi Yabancı Dil Olarak Öğretme) konusunda uzmanlaşmaları ve kurs süresince hem modern İngilizce öğretme teknikleri hakkında bilgi edinme, hem de dersleri daha interaktif hale getirebilmek için yaratıcı metotlar öğrenmeleri sağlanır. Ayrıca katılımcılar, İngilizce telaffuz, ders hâkimiyeti, öğretim teknikleri, güncel kaynaklar ve profesyonel bir öğretim stili edinme gibi konularda da bilgi edinmiş olurlar.
Kursta genel olarak sabahları İngilizce ve gramer bilgisi pekiştirilmekte, öğleden sonraları da sınıf yönetimi, derse hazırlanma ve test etme, materyal hazırlama, kendi kendini değerlendirme, modern ve geleneksel eğitim metotları öğretilmektedir.
TEFL ( Teaching English As A Foreign Language )
Bu programda katılımcılar dil hâkimiyetlerini arttırmak ve modern İngilizce öğretme teknikleri hakkında bilgi sahibi olmaktadırlar. Yurtdışında birçok okul tarafından sunulan bu programlar genellikle 2-12 hafta sürmektedir.
TESOL ( Teaching English to Speakers of Other Language)
Anadili İngilizce olmayan, İngilizce öğretmenlik bölümü öğrencileri ya da mezunları ile çok iyi seviyede İngilizce bilen ve eğitim alanında kendini geliştirmek isteyen kişilere yönelik bir programdır. Genelde 4 hafta süren yoğun bir kurstur. Programı başarıyla tamamlayan kişiler İngilizce öğretmenliği sertifikası alırlar. TESOL sertifikasına sahip olan öğretmenler yurtiçinde ve yurtdışında İngilizce öğretmenliği yapabilirler.
CELTA ( Certificate in English Language Teaching to Adults)
Dünyada en çok geçerliliği olan bir TEFL başlangıç programı olan CELTA, Cambridge Üniversitesi tarafından verilir. Özellikle İngiltere’de CELTA programını veren çok sayıda okul vardır. CELTA programı İngilizce öğretmenliği tecrübesi olmayan veya çok az olan kişiler için uygun bir başlangıç olacaktır. Genellikle 4 haftalık bir programdır ve yıl boyunca belirli tarihlerde düzenlenir. Bu sertifika programına dünyada her yıl 10,000 kişi katılmaktadır. CELTA sertifikasına sahip olanlar, yurtiçinde ve yurt dışında İngilizce öğretmenliği yapabilirler.
DELTA ( Diploma in English Language Teaching to Adults)
Mesleğinde daha iyi bir kariyere sahip olmak isteyen İngilizce öğretmenleri için uluslararası kabulü olan bir diploma programıdır. Alanında iş tecrübesi olan İngilizce öğretmenleri, DELTA Programı’na 8 hafta full-time ya da 16 hafta part-time olarak katılabilirler. Programı başarıyla tamamlayan öğretmenler, İngilizce öğretmenliği yapabilmek için dünyaca kabul gören en geçerli diplomaya sahip olurlar.
Güven, kalite ve huzurun adı SD Yurt Dışı Eğitim Danışmanlıgı'dır.
                                 Siz okuyun, basarılarınızla biz gurur duyalım.
  Eğitim için yatırım yapan herkese en içten dileklerimizle başarılar diliyoruz.
  
                                                               SD YURTDIŞI EĞİTİM
DETAYLI BİLGİ İÇİN -   HAFTA ARASI VE CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 9-19 ARASI  ULAŞABİLİRSİNİZ
SD YURT DIŞI EGİTİM OFİS TEL - 0232 441 74 34  
                                     SİRKET  - 0544 656 09 23 - 0507 917 37 50
                          www.sdyurtdisiegitim.com.tr   ADRESİNDEN BİLGİ İSTEK FORMUNU DOLDURABİLİRSİNİZ .DANIŞMANLARIMIZ SİZLERE EN KISA ZMANDA BİLGİ VERECEKLERDİR
                          www.sdyurtdisiegitim.com.tr    ADRESİNİDEN  BİZ SİZİ ARAYALIM FORMUNU DOLDURUN SD DANIŞMANLARI SİZİ EN KISA ZAMANDA ARAYACAKLARDIR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder