10 Aralık 2013 Salı

burs olanakları olan malezya üniversitesi


Avustralya'nın Swinburne Üniversitesi, aynı kalitedeki eğitimi daha üçte bir fiyatına Sarawak kampüsünde vermektedir. Swinburne Üniversitesi Sarawak kampüsünde eğitim gören öğrenciler Avustralya diploması ile mezun oluyorlar.
Swinburne Teknoloji Üniversitesi, Avustralya Melbourne’ deki dünyaca ünlü Swinburne Üniversitesinin uluslararası kampüsüdür. 2000 yılından beri Sarawak Eyaletinin başkenti Kuching şehrinde eğitim vermektedir.
Sarawak Kampüsü, Swinburne Avustralya ve Sarawak hükümetiyle işbirliği içindedir. Öğrencilerine uluslararası imkânlar sağlayabilmek ve değişen dünyaya ayak uydurabilmek için Avustralya’daki üniversitenin uzun dönem stratejisinin içinde yer almakta ve eğitim sistemini birebir uygulamaktadır. Sarawak kampüsü, Malezya dışında 40 farklı ülkeden öğrenci ağırlamaktadır.
Kuching şehir merkezine 15 dk uzaklıkta olan Swinburne Kampüsü, ana kampüsteki bölümlerle birebir müfredatı içeren mühendislik, fen bilimleri, ticaret, programlama ve tasarım alanlarında lisans eğitimi vermektedir. Aynı zamanda master, doktora ve ingilizce yeterlilik programları da mevcuttur.
Uygun harç ücretleri ve yaşam giderleri sayesinde, Avustralya kalitesini Malezya’da neredeyse 3’te 1’i fiyatına almanızı sağlar.
Swinburne Üniversitesi, geleceğin mesleklerini oluşturan bölümlerin çift ana-dal programlarıyla, iki lisans diploması almanıza fırsat verir.
Lisansınızı Malezya’da tamamlamanın yanı sıra, gerekli şartlar sağlandığında, Melbourne’a geçiş yapabilir ve lisansınızı orada bitirebilme imkânına sahip olabilirsiniz.
Swinburne girişimci ve yenilikçi bir bakış açısıyla her şeyiyle kalite olmayı amaçlamaktadır. Öğrencilerine verdiği eğitimiyle, onları 21. Yüzyıl ekonomisine ve toplumuna hazırlamakla kalmaz, bilinçlenmelerini, karar verme yeteneklerini geliştirmelerini sağlar.
Swinburne Sarawak, endüstriyle önemli ve güçlü bağlantılara sahiptir. Araştırma ağırlıklı bir üniversite olduğundan güncel endüstri alanındaki çalışmaları yakından takip etmekte ve araştırma




kapasitesini her geçen gün geliştirmektedir.
1963’te Swinburne Avustralya’nın öncülük ettiği Endüstri Merkezli Öğrenme Programıyla, öğrencilerinin endüstri alanında anlaşmalı olduğu şirketlerde staj yapmasına ve çalışmasına olanak verir.
Üniversite bünyesine dâhil olacak öğrenciler, toplam 3 seviyeden oluşan (her seviye 10 hafta) yoğun İngilizce programının, sınavla belirlenen ve kendileri için uygun olan seviyesinden başlayarak İngilizce hazırlık eğitimi almaktadırlar.
§  Swinburne Teknoloji Üniversitesi, Avustralya Melbourne’deki dünyaca ünlü Swinburne Üniversitesinin uluslararası kampüsüdür.
§  Uygun harç ücretleri ve yaşam giderleri sayesinde, Avustralya kalitesini Malezya’da neredeyse 3’te 1’i fiyatına almanızı sağlar.
§  Swinburne Üniversitesi, geleceğin mesleklerini oluşturan bölümlerin çift ana-dal programlarıyla, iki lisans diploması almanıza fırsat verir.
§  Kampüsler arası geçiş fırsatından yararlanıp, Melbourne ’deki Swinburne Üniversitesi’nde 1 dönem eğitim almak mümkündür.
§  Öğrenci Değişim Programı sayesinde 50’nin üzerindeki üniversiteden istediğiniz birinde 1 dönem boyunca hem de Malezya fiyatları’na eğitim görmeniz mümkündür.
§  Swinburne Kampüsü, ana kampüsteki bölümlerle birebir müfredatı içeren mühendislik, fen bilimleri, ticaret, programlama ve tasarım alanlarında lisans eğitimi vermektedir.
§  İletişim hizmetlerinden banka hizmetlerine, eğlenceden teknolojiye, tüm sosyal ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz Kuching şehir merkezi kampüse 15 dk. uzaklıktadır.
1 - Avustralya Eğitimi Malezya Kampüsü
Swinburne Sarawak, Avustralya Swinburne Teknoloji Üniversitesinin tek uluslararası kampüsüdür. Kampüsler arası geçiş fırsatından yararlanıp, Melbourne ’deki Swinburne Üniversitesi’nde 1 dönem eğitim almak mümkündür.
2 - Malezya Fiyatlarına 1 Dönem Farklı Üniversitede Okuma İmkanı
Batı Avrupa, Kuzey Amerika, İskandinavya, Asya, Avustralya ve İngiltere’de olmak üzere 50’nin üzerindeki üniversiteyle anlaşmalı olarak Öğrenci Değişim Programına katılabilirsiniz. Bu program ile Malezya fiyatları’yla, anlaşmalı üniversitelerden istediğiniz birinde bir dönem eğitim görebilirsiniz.
3 - Kredi Transferi
Önceki eğitimi ve aldığı derslerin uygunluğu incelenip üniversite tarafından kabul edildiği takdirde lisans programlarına kredi transferi yapmak mümkündür.
4 - Kuching Şehri Olanakları
İletişim hizmetlerinden banka hizmetlerine, eğlenceden teknolojiye, tüm sosyal ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz ve kampüse 15 dk. uzaklıktaki Kuching şehir merkezinde gidermek mümkündür. (Swinburne Kuching’in tüm ana yollarının kesiştiği yerde şehir içindedir) Uygun yaşam koşulları ile Kuching şehri, öğrencilerin Swinburne’deki hayatlarını eşsiz bir yaşam tecrübesine dönüştürür.
5 - Turizm Bölgesi
Hem (Eskişehir ve İzmir tarzı) nehir kenarı kordon boyları, hem de diğer kültürel ve doğal zenginlikleri ile Kuching bölgenin turizm üssüdür. Dünyanın en büyük uluslararası müzik festivallerinden “World Rainforest Music Festival” da Kuching’i dünya markası haline getiren etkinliklerden sadece biridir.
6 - Kariyer Çalışmaları
Swinburne, akademik eğitimin yanı sıra “Profesyonel Öğrenme Modeli”, “Endüstri Merkezli Öğrenme” ve “İşbirlikçi Eğitim” gibi öğrencilerin kariyer alanlarında gelişmelerine yardımcı olacak programları içermektedir.
7 - Burs İmkanı
Swinburne Üniversitesİ BASARILI  öğrencılere burs da sağlamaktadır.
8 - Kampüs Olanakları
67,000 m2 üzerine kurulu olan Sarawak Kampüsü, İdari İşler binasını, İşletme, Enformasyon Teknolojileri ve Fen bilimleri binasını, amfi tiyatroyu, Mühendislik binasını, kız ve erkek yurtlarını, çok amaçlı salonu ve çok katlı otoparkı içermektedir. Tam donanımlı 37 sınıfı ve 83 laboratuvarı bulunan Swinburne Sarawak Kampüsü, kablosuz internet hizmetiyle de öğrencilerine geniş imkânlar sunmaktadır. Kütüphanesi, spor salonu, ders dışı etkinlikleri, atölyeleri vb. birçok çalışma ve sosyalleşme alanıyla öğrencilerine eşsiz bir üniversite yaşamı sağlamaktadır.
9 - Yurt Olanakları
Kampüs içi ve kampüs dışı yurtları ve konaklama seçenekleriyle, öğrencilerin karşılaşabileceği problemleri en aza indirmeyi amaçlamaktadır. İsteğe göre tek kişilik ya da iki kişilik odalardan oluşan, mutfağı, dinlenme alanı,24 saat güvenliği ve daha pek çok imkânı bulunan yurtlarda konaklama olanağı sağlar.
10 - Öğrenci Merkezleri

Bölümler
Fakülte
Eğitim Süresi
Yıllık Okul Ücreti (RM)
Bilgisayar Bilimi ve Yazılım Mühendisliği
Enformasyon& İletişim Fakültesi
2.5 -3 YIL
20,000
Bilişim ve İletişim Teknolojisi
Enformasyon& İletişim Fakültesi
2.5 -3 YIL
20,000
Biyoteknoloji
Fen Bilimleri Fakültesi
2.5 -3 YIL
25,300
Elektrik & Elektronik Mühendisliği
Mühendislik Fakültesi
4 YIL
25,250
Elektronik ve Bilgisayar Sistemleri
Mühendislik Fakültesi
4 YIL
25,250
Elektronik ve Bilgisayar Sistemleri / Bilgisayar Bilimi ve Yazılım Mühendisliği
Mühendislik Fakültesi
5 YIL
25,250
Finans
İşletme Fakültesi
2.5 -3 YIL
20,000
Grafik Tasarım
Tasarım Fakültesi
2.5 -3 YIL
25,300
Hazırlık(Enformasyon Teknolojisi/Multimedya)
Hazırlık ve Dil Fakültesi
1 YIL
16,100
Hazırlık(İşletme)
Hazırlık ve Dil Fakültesi
1 YIL
16,100
Hazırlık(Mühendislik/Fen Bilimleri)
Hazırlık ve Dil Fakültesi
1 YIL
16,100
Hazırlık(Tasarım)
Hazırlık ve Dil Fakültesi
1 YIL
16,100
İnsan Kaynakları Yönetimi
İşletme Fakültesi
2.5 -3 YIL
20,000
İnşaat Mühendisliği
Mühendislik Fakültesi
4 YIL
25,250
İnşaat Mühendisliği / Ticaret
Mühendislik Fakültesi
5 YIL
25,250
İşletme Bilişim Sistemleri
Enformasyon& İletişim Fakültesi
2.5 -3 YIL
20,000
Makine Mühendisliği
Mühendislik Fakültesi
4 YIL
25,250
Makine Mühendisliği / Ticaret
Mühendislik Fakültesi
5 YIL
25,250
Muhasebe
İşletme Fakültesi
2.5 -3 YIL
20,000
Muhasebe ve Finans
İşletme Fakültesi
2.5 -3 YIL
20,000
Multimedya Tasarım
Tasarım Fakültesi
2.5 -3 YIL
25,300
Pazarlama
İşletme Fakültesi
2.5 -3 YIL
20,000
Robotik ve Mekatronik
Mühendislik Fakültesi
4 YIL
25,250
Robotik ve Mekatronik / Bilgisayar Bilimi ve Yazılım Mühendisliği
Mühendislik Fakültesi
5 YIL
25,250
Telekomunikasyon ve Bilgisayar Ağları Müh.
Mühendislik Fakültesi
4 YIL
25,250
Ticaret
İşletme Fakültesi
2.5 -3 YIL
20,000
Uluslar arası İşletme
İşletme Fakültesi
2.5 -3 YIL
20,000
Yönetim
İşletme Fakültesi
2.5 -3 YIL
20,000
İngilizce Hazırlık
Dil ve Hazırlık Fakültesi
1 level (10 hafta)
2,500

 Güven, kalite ve huzurun adı SD Yurt Dışı Eğitim Danışmanlıgı'dır.
                                 Siz okuyun, basarılarınızla biz gurur duyalım.
  Eğitim için yatırım yapan herkese en içten dileklerimizle başarılar diliyoruz.
                                                               SD YURTDIŞI EĞİTİM
DETAYLI BİLGİ İÇİN -   HAFTA ARASI VE CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 9-19 ARASI  ULAŞABİLİRSİNİZ
SD YURT DIŞI EGİTİM OFİS TEL - 0232 441 74 34  
                                     SİRKET  - 0544 656 09 23 - 0507 917 37 50
                          www.sdyurtdisiegitim.com.tr   ADRESİNDEN BİLGİ İSTEK FORMUNU DOLDURABİLİRSİNİZ .DANIŞMANLARIMIZ SİZLERE EN KISA ZMANDA BİLGİ VERECEKLERDİR
                          www.sdyurtdisiegitim.com.tr    ADRESİNİDEN  BİZ SİZİ ARAYALIM FORMUNU DOLDURUN SD DANIŞMANLARI SİZİ EN KISA ZAMANDA ARAYACAKLARDIR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder