10 Aralık 2013 Salı

MALEZYA ÜNİVERSİTELERİ

MALEZYA ÜNİVERSİTELERİ

INTI Üniversitesi, Bill Clinton'nın Fahri Rektörü olduğu Laureate Uluslararası Üniversiteler Birliğinin bir üyesidir. INTI Üniversitesi Malezya'nın uluslararası üniversiteleri arasında bulunmaktadır.
INTI Uluslararası Üniversitesi, dünyanın en hızlı büyüyen ve en büyük özel üniversite ağı olan Laureate Uluslararası Üniversiteler ağına bağlı özel bir üniversitedir. Kuala Lumpur’a 45 dk mesafede olan Putra Nilai, Negeri Sembilan bölgesindedir.
55’ten fazla kampüs ve internet odaklı üniversiteye sahip, Avrupa, Latin Amerika, Kuzey Amerika ve Asya’da bulunan 28 farklı ülkede 600,000’den fazla öğrencisi olan Laureate Uluslararası Üniversite ağı öğrencilere 130’dan fazla kariyer odaklı ön lisans, lisans, master ve doktora programları sunmaktadır.
Laureate ağı, öğrencilerden fakültelere, ailelerden işverenlere kadar pek çok kişiyi ve kurumu kapsayan geniş bir ağdır. Yenilikçi ve mükemmeliyetçi olan Laureate Uluslar arası Üniversiteleri, eğitimi, imkanları ve 21. Yüzyıl bakış açısıyla, öğrencilerine olumlu bir farklılık kazandırmayı hedeflemektedir.
Dünyanın en büyük ve en geniş özel uluslararası üniversiteler ağına bağlı olan INTI, sadece öğrencilerine nitelikli bir eğitim vermekle kalmıyor, aynı zamanda mezunlarının 21. Yüzyıl uyanan küreselleşmenin zorluklarıyla yüzleşmesine yardımcı oluyor. INTI, kariyer odaklı programları, uluslar arası geçiş imkanları ve 21. Yüzyıl kalitesi ve bakış açısıyla geleceğe hazırlayan eğitimiyle, öğrencilerine geniş imkanlar sunmaktadır.
Yeni öğretim metodolojileri ve tekniklerle, deneyimsel öğrenim ve evrensel ihtiyaçlara göre yenilenen yöntem ve konularla INTI, 6 farklı kampüs içerisinde eğitim vermektedir. Oryantasyon haftasıyla başlayan, eğitimi tamamlayıp iş bulma sürecine kadar devam eden INTI hayatı boyunca öğrenciler, kendilerini gerçek dünyadaki şartlara, iş dünyasına hazırlayan gerekli kazanımları elde edecek şekilde eğitim görmektedirler.
INTI, saygınlığı olan, kurumsallaşmış bazı şirket liderlerinin görüşlerini paylaşmasına dayalı Yöneticilik Seminerleri Serisi, endüstri üyelikleri, Endüstri Danışmanlık Birliği, Kariyer Planlaması ve kişisel gelişime yardımcı aktiviteler, kariyer fuarları düzenleyen Girişimcilik Merkezi ve stajyerlik fırsatları gibi öğrencilere çeşitli imkanlar sağlamaktadır. Kampüs içindeki yurtlardan, danışma merkezlerine, işveren ilişkileri ofislerine, spor salonlarından, kütüphanelere kadar öğrenci ihtiyaçlarını karşılayabilecek, sosyalleşmelerini sağlayacak her şey üniversite içinde mevcuttur.
INTI Üniversitesi’ne giden öğrenciler, kampüs içerisindeki yurtlarda konaklayabilirler, isterlerse eğitimleri boyunca bir ya da daha fazla kişilik odaları bulunan, pek çok imkana sahip özel yurtlarda da kalabilirler.
INTI Üniversitesi, Ocak, Şubat, Mart, Mayıs, Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim ve Kasım aylarında olmak üzere bölüme göre değişiklik gösteren senede 2 ve ya 3 defa öğrenci alımı yapmaktadır. INTI Üniversitesine başvuracak öğrenciler, oluşabilecek sorunları önlemek amacıyla öğrenci alımlarının yapıldığı bu aylardan en az 2 ay önce başvurularını yapmalarıdırlar
§  Yarıyıl Yurtdışı Programı sayesinde, bir döneminizi dünyanın en büyük özel üniversiteler ağına bağlı 5 kıtadaki üniversitelerden her hangi birinde, Malezya fiyatlarına okuyabilirsiniz. Laurate ağının bir parçası olan Bilgi Üniversitesi de buna dâhil!
§  Malezya’da okuyarak, İngiltere’nin en iyi üniversitelerinden Coventry Üniversitesi ve Hertfordshire Üniversitesi diplomalarıyla mezun olma şansını yakalayabilirsiniz.
§  Amerika, Kanada, İngiltere ve Avustralya’daki üniversitelerin kaliteli eğitimine Yurtdışı Lisans Transfer Programı sayesinde ulaşabilirsiniz ve lisansınızı bu ülkelerde tamamlayabilirsiniz.
§  Endüstri liderlerinin öğrencilerle buluşmasını sağlayan Yöneticilik Seminerlerine katılabilirsiniz.
§  Laurate ağına bağlı üniversitelerin INTI ye yaptıkları akademisyen ziyaretlerine tanıklık edebilirsiniz.
§  Endüstri Danışmanlık Birliği değerlendirmelerine göre düzenlenen ders içerikleriyle güncel endüstriyi birebir takip edebilirsiniz.
§  Öğrencilerin kariyerlerini şekillendirmelerine yardımcı olacak INTI Kariyer Fuarlarıyla geleceğiniz konusundaki endişelerinizi yok edebilirsiniz.
§  Dünya çapındaki teknoloji şirketlerini bir araya toplamayı amaçlayan Multimedya Süper koridoruyla iç içe bir ortamda üniversite hayatına sahip olabilir, gelişmelere yakından tanıklık edebilirsiniz.
1 - Kolay Ulaşım
Malezya, coğrafi konum olarak güvenli bir bölgededir. Çünkü pek çok doğal afetten uzak olan bir bölgede yer almaktadır. Bütün INTI kurumları, uygun şehirlerde ya da konforun sağlandığı ve yerel ulaşımın rahat olduğu mahallelerde bulunmaktadır.10. Malezya, ayrıca öğrencilerin keşfetmesi, ziyaret etmesi için ilginç yerlere ulaşımı kolayca sağlayan kusursuz bir taşımacılık sistemine sahiptir. INTI, belirli yerleşim yerleri ve üniversitenin yanı sıra Nilai ve Subang kampüsleri arasında da düzenli olarak ulaşım sağlamaktadır.
2 - Yemek Cenneti
Malezya vejetaryen yiyeceklerden, helal yiyeceklere, etnik yiyeceklerden batı kültürü yiyeceklerine kadar çok geniş ve çeşitli mutfağa sahip bir yiyecek cennetidir. INTI kampüslerindeki yemek salonları ve kafeteryalarda bu lezzetlerin hepsine ulaşabilirsiniz. Tüm INTI kampüslerinde domuz eti içermeyen ürünler kullanılmaktadır.
3 - Güvenli bir ülkede eğitim
Ekonomik açıdan sağlam ve sosyal açıdan güvenli bir ülke olan Malezya, istikrarlı hükümete ve düşük suç oranına sahiptir. INTI, kampüsleri içerisindeki tüm öğrencilerinin güvenliğini sağlamaktadır. Öğrenci İşleri Bölümü, yeni gelen bütün yerli ve yabancı öğrencilere çevre koşulları ve güvenlikleri için uymaları gereken kurallar konusunda bilgilendirir ve tavsiyelerde bulunur.
4 - Küresel Dünya
Hint, Çin ve Malay kültürünün karışımı sayesinde Malezya, yabancı öğrencilerin Asya’yı tanıması ve daha iyi anlaması için harika duraklardan biri haline gelmektedir. INTI’ de bulunmak, öğrencilerin Asya kültürüyle ve dünyadaki en hızlı büyüyen en büyük ekonomilerden birinin iş kurallarıyla iç içe yaşamasını sağlayacaktır. Kaliteli eğitim kazanmanın yanı sıra, INTI deneyimi öğrencilerimizin iş bulma şanslarını artıracak ve onları küresel bir dünyaya hazırlayacaktır.
5 - Uluslararası Ofis
Rahat göçmen prosedürleri, Malezya’daki eğitimlerini sürdürebilmek için öğrencilere açık ve net yollar sunmaktadır. INTI Uluslararası Ofisi, yabancı öğrencilerin göçmenlik prosedürleriyle ilgili gerekli yardımı sağlamaktadır.
6 - Laureate İngilizce Programı
Malezya’nın en önemli ikinci dili olan İngilizce, iş alanının ve özel eğitim topluluklarının da dilidir. INTI tarafından önerilen Laureate İngilizce Programı, yabancı öğrencilere INTI’deki derslerde ilerlemelerine yardımcı olacak şekilde dile hâkimiyet ve sağlam bir temel sağlamaktadır.
7 - Yurtdışı Lisans Transferi
Malezya, çift diploma, yurtdışı Lisans transfer programı ve ayrıca yabancı üniversitelerin Malezya’daki temsilcilerinde eğitimlerini tamamlama gibi pek çok öğrenim seçenekleri sunmaktadır. Bu seçenekler sayesinde, Amerika, İngiltere, Yeni Zelanda ve daha birçok ülkedeki üniversitelerin kaliteli eğitimine Malezya’da okuyarak ulaşmak mümkün olmaktadır. INTI, bu eğitim programlarını sunan öncülerden biridir ve istedikleri Lisans eğitimine ulaşmaları için öğrencileri hazırlama ve yetiştirmede 20 yıldan fazla bir deneyime sahiptir.
8 - 2,000'den fazla uluslararası öğrenci
Malezya, 100 farklı ülkeden 80,000 yabancı öğrenciye eğitim ve öğretim imkanı sağlayan kalitesi ve güvenirliği ispatlanmış bir ülkedir. Günden güne artan 2,000’den fazla yabancı öğrencisiyle, INTI, Malezya’da yüksek eğitim almak isteyen yabancı öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer almaktadır.
9 - 100'ün üzerinde üniversite programı
Malezya, dünyaca tanınan tüm nitelikleri sağlayan, kaliteli eğitimin öncüsüdür. INTI, Malezya’nın önde gelen özel eğitim kurumları arasındadır ve Malezya Hükümeti ve Malezya Kalite Kurumu tarafından onaylanan 100’ün üzerinde üniversite programı sunmaktadır.
10 - Eğitim Olanakları
INTI Üniversitesi’nde, 33 tane tam teçhizatlı mühendislik uygulama alanı ve laboratuar, 16 bilgisayar laboratuarı, 18 e-mail, internet sayfası ve veritabanı uygulamaları için kullanılan server, 1500 bilgisayar, fiber optik yerel bağlantı altyapısı (LAN), geniş bant internet erişimi, kablosuz ağ erişimi; 6 fen laboratuarı ve 100’den fazla klimalı derslik bulunmaktadır.
11 - Kariyer Planlama ve Kişisel Gelişim
Kariyer Planlama ve Kişisel Gelişim: INTI’deki zamanları boyunca öğrencilere gelecekteki aktif kariyer planlamaları için danışmanlık ve yönlendirme hizmetleri sağlanır. Uygulama ve danışmanlık dönemlerinde öğrenciye Kariyer Planlaması, özgeçmiş hazırlama, mülakat kabiliyetleri ve ilk intiba konularına odaklı olarak yardımcı olunur. Böylece, ilk önemli iş görüşmelerine girdiklerinde, hazır ve kendinden emin olmaları sağlanır.
12 - Kariyer Fuarları
INTI Kariyer Fuarları: Mezun olmadan önce, INTI, kendi kampüslerindeki Kariyer Fuarlarıyla öğrencilerine, çeşitli endüstrilerden farklı şirketlerle kariyer seçeneklerini araştırma fırsatları sağlamaktadır. INTI Kariyer Fuarına katılan şirketler; AirAsia Havayolları, IBM, TNT, KPGM, Pricewaterhouse Coopers, Maybank, Genting Grup ve Prudential.
13 - Endüstri Danışmanlık Birliği
Endüstri Danışmanlık Birliği: (IAB) Öğrencilerin mezun olurken endüstriyel olarak hazır olduklarına emin olmak için, INTI ortağı olan çeşitli endüstrilerle düzenli olarak görüşür ve müfredat programını ve programın pratik yönlerini gözden geçirir. IAB’nin sonuçları, programa dahil edilen dünya projelerinin, problem senaryolarının, alıştırmaların, laboratuarların ve endüstriyel içeriklerin güncel olmasını sağlar.
14 - Akademisyen Ziyaretleri
Laureate Akademisyen Ziyaretleri: Bu ziyaretler INTI’ye has konuşmacı serileri ziyaretleridir. Laureate ağının bir parçası olarak INTI, öğrencilere ve çalışanlara ders vermek için Laureate birliklerinden ilham veren ve saygın akademisyenler getirebilir. Bu konuşmacılar, beraberinde güçlü bir deneyim ve INTI eğitimine uluslararası bir boyut getirirler.
15 - Yöneticilik Seminerleri
INTI Yöneticilik Seminerleri Serisi: INTI, bölgede saygınlığı olan, kurumsallaşmış bazı şirket liderlerinin, görüşlerini ve endüstrideki son gelişmeleri, öğrencilerle paylaşımını sağlar. IBM, Frost & Sullivan, Laureate Eğitim Birliği ve Mydin gibi kurumları yerel ve bölgesel liderleri her ay bu serilere katılmaktadır.
16 - Oryantasyondan İş Bulmaya Kadar Destek
Kayıttan başlayan iş bulma sürecine kadar süren program: Oryantasyon haftasıyla başlayan, eğitimi tamamlayıp iş bulma sürecine kadar devam eden INTI hayatını kapsayan bir süreçtir. Öğrencilerin, kendilerini gerçek dünyadaki şartlara, iş dünyasına hazırlayan gerekli kazanımları elde etmelerine yardımcı olur.
17 - Laureate Üniversitelerinden Birinde 1 Dönem Eğitim
Bölüm Adı
Fakülte
Eğitim Süresi
Yıllık Harç (RM)
Diplomanın Verildiği Ülke (+1=MY)
Avustralya Üniversiteleri Hazırlığı (SAM) - Fen Bilimleri
Universite Öncesi Çalışmalar Fakültesi
1
19600
Avustralya
Avustralya Üniversiteleri Hazırlığı (SAM) - Sosyal Bilimler
Universite Öncesi Çalışmalar Fakültesi
1
18600
Avustralya
Bilişim Ağları ve Mobil (GSM) Programlama
Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Fakültesi
3
16450
İngiltere +1
Bilişim Teknolojileri (3+0)
Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Fakültesi
3
23170
Avustralya
Biyoteknoloji
Fen Fakültesi
3
22510
Malezya
Cambridge A Levels - Fen Bilimleri (3 konu)
Universite Öncesi Çalışmalar Fakültesi
1,5
20544
İngiltere
Cambridge A Levels - Fen Bilimleri (3 konu)
Universite Öncesi Çalışmalar Fakültesi
1,5
13500
İngiltere
Cambridge A Levels - Fen Bilimleri (4 konu)
Universite Öncesi Çalışmalar Fakültesi
1,5
25752
İngiltere
Cambridge A Levels - Fen Bilimleri (4 konu)
Universite Öncesi Çalışmalar Fakültesi
1,5
17200
İngiltere
Cambridge A Levels - Sosyal Bilimler (3 konu)
Universite Öncesi Çalışmalar Fakültesi
1,5
19794
İngiltere
Cambridge A Levels - Sosyal Bilimler (3 konu)
Universite Öncesi Çalışmalar Fakültesi
1,5
13000
İngiltere
Cambridge A Levels - Sosyal Bilimler (4 konu)
Universite Öncesi Çalışmalar Fakültesi
1,5
25002
İngiltere
Cambridge A Levels - Sosyal Bilimler (4 konu)
Universite Öncesi Çalışmalar Fakültesi
1,5
16700
İngiltere
Cambridge A Levels Uluslararası Üniversite Hazırlığı (3 konu)
Universite Öncesi Çalışmalar Fakültesi
1,5
11000
İngiltere
Cambridge A Levels Uluslararası Üniversite Hazırlığı (3 konu)
Universite Öncesi Çalışmalar Fakültesi
1,5
9850
İngiltere
Cambridge A Levels Uluslararası Üniversite Hazırlığı (4 konu)
Universite Öncesi Çalışmalar Fakültesi
1,5
14350
İngiltere
Cambridge A Levels Uluslararası Üniversite Hazırlığı (4 konu)
Universite Öncesi Çalışmalar Fakültesi
1,5
10700
İngiltere
Elektrik ve Elektronik Mühendisliği (2+2)
İngiltere'ye Transfer Programları (2+2)
2
18400
İngiltere
Elektrik ve Elektronik Mühendisliği (3+0)
Mühendislik Fakültesi
3
23670
İngiltere
Elektrik ve Elektronik Mühendisliği (3+0)
Mühendislik Fakültesi
3
20330
İngiltere
Elektrik ve Elektronik Mühendisliği (3+0)
Mühendislik Fakültesi
5
12230
İngiltere
Fen Bölümleri (Genel) (2+2)
Avustralya'ya Transfer Programları (1.5+1.5)
2
23350
Avustralya
Finans (3+0)
İşletme ve Muhasebe Fakültesi
3
22630
İngiltere
Finans (3+0)
İşletme ve Muhasebe Fakültesi
3
22500
İngiltere
Finansal Planlama
İşletme ve Muhasebe Fakültesi
3
20800
İngiltere +1
Fizyoterapi - Fizik Tedavi
Sağlık Bilimleri Fakültesi
4
21230
Malezya
Geleneksel Çin Tıbbı
Sağlık Bilimleri Fakültesi
5
24600
Malezya
Hukuk (2+2)
İngiltere'ye Transfer Programları (2+2)
2
21250
İngiltere
İnşaat Mühendisliği
Mühendislik Fakültesi
4
20560
İngiltere +1
İnşaat Mühendisliği (2+2)
İngiltere'ye Transfer Programları (2+2)
2
18950
İngiltere
İnternet ve Multimedya Programlama
Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Fakültesi
3
16450
İngiltere +1
İşletme Yönetimi
İşletme ve Muhasebe Fakültesi
3
20780
İngiltere +1
İşletme Yönetimi (3+0)
İşletme ve Muhasebe Fakültesi
3
22630
İngiltere
İşletme Yönetimi (3+0)
İşletme ve Muhasebe Fakültesi
3
22500
İngiltere
İşletme Yönetimi (3+0)
İşletme ve Muhasebe Fakültesi
3
15390
İngiltere
İşletme Yönetimi (3+0)
İşletme ve Muhasebe Fakültesi
3
15250
İngiltere
İşletme/Ticaret (3+0)
İşletme ve Muhasebe Fakültesi
3
23170
Avustralya
İşletme/Ticaret Bölümleri (HEPSİ) (1.5+1.5)
Avustralya'ya Transfer Programları (2+1)
1,5
23900
Avustralya
İşletme/Ticaret Bölümleri (HEPSİ) (1+2)
Avustralya'ya Transfer Programları (2+2)
1
16960
Avustralya
Kitlesel İletişim (Halkla İlişkiler)
İletşim Fakültesi
3
18120
Malezya
Makina Mühendisliği
Mühendislik Fakültesi
4
20550
İngiltere +1
Makina Mühendisliği (2+2)
İngiltere'ye Transfer Programları (2+2)
2
19970
İngiltere
Muhasebe
İşletme ve Muhasebe Fakültesi
4
17400
İngiltere +1
Muhasebe (3+0)
İşletme ve Muhasebe Fakültesi
3
22630
İngiltere
Muhasebe (3+0)
İşletme ve Muhasebe Fakültesi
3
22500
İngiltere
Muhasebe (3+0)
İşletme ve Muhasebe Fakültesi
3
15250
İngiltere
Mühendislik ve Fen Bilimleri Hazırlığı
Universite Öncesi Çalışmalar Fakültesi
1
17300
Malezya
Pazarlama (3+0)
İşletme ve Muhasebe Fakültesi
3
22630
İngiltere
Pazarlama (3+0)
İşletme ve Muhasebe Fakültesi
3
22500
İngiltere
Pazarlama ve Yönetim (4+0)
İşletme ve Muhasebe Fakültesi
4
17960
Amerika
Programcılık Bilimi (3+0)
Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Fakültesi
3
23170
Avustralya
Programcılık Bilimi (3+0)
Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Fakültesi
3
13800
Avustralya
Programcılık Bilimi (Dijital Sistem Güvenliği Üzerine) (3+0)
Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Fakültesi
3
13800
Avustralya
Sözel Bölümler (Genel) (2+2)
Amerika'ya Transfer Programları (2+2)
2
19200
Amerika
Sözel Bölümler (Genel) (2+2)
Amerika'ya Transfer Programları (2+2)
2
19200
Amerika
Sözel Bölümler (Genel) (2+2)
Amerika'ya Transfer Programları (2+2)
2
Amerika
Sözel ve Eşit Ağırlık Bölümler Hazırlığı
Universite Öncesi Çalışmalar Fakültesi
1
16800
Malezya
Ticari Bilişim Teknolojileri (Ticari İstihbarat Yönetimi)
Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Fakültesi
3
15550
Malezya
Ticari Bilişim Teknolojileri Hazırlığı
Universite Öncesi Çalışmalar Fakültesi
1
16800
Malezya
Ticari Bilişim Teknolojileri Hazırlığı
Universite Öncesi Çalışmalar Fakültesi
1
Malezya
Ticari Bilişim Teknolojileri Hazırlığı
Universite Öncesi Çalışmalar Fakültesi
1
Malezya
Ticari Bilişim Teknolojileri Hazırlığı
Universite Öncesi Çalışmalar Fakültesi
1
9050
Malezya
Uluslararası Ticaret
İşletme ve Muhasebe Fakültesi
3
20780
İngiltere +1
Uluslararası Ticaret ve Yönetim (4+0)
İşletme ve Muhasebe Fakültesi
4
17960
Amerika
Uygulamalı Fen Bilimleri (Genel) (2+2)
Amerika'ya Transfer Programları (2+2)
2
19600
Amerika
Uygulamalı Fen Bilimleri (Genel) (2+2)
Amerika'ya Transfer Programları (2+2)
2
19600
Amerika
Uygulamalı Fen Bilimleri (Genel) (2+2)
Amerika'ya Transfer Programları (2+2)
2
Amerika
Yabancı Öğrenci Başvuru Ücreti
Başvuru
N/A
500
N/A
TOPLAM Kayıt Masrafları
Kayıt
N/A
1500
N/A
İngilizce Hazırlık
Yabancı Diller Fakültesi
N/A
1530
Malezya
İngilizce Hazırlık
Yabancı Diller Fakültesi
N/A
1170
Malezya

 Güven, kalite ve huzurun adı SD Yurt Dışı Eğitim Danışmanlıgı'dır.
                                 Siz okuyun, basarılarınızla biz gurur duyalım.
  Eğitim için yatırım yapan herkese en içten dileklerimizle başarılar diliyoruz.
                                                               SD YURTDIŞI EĞİTİM
DETAYLI BİLGİ İÇİN -   HAFTA ARASI VE CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 9-19 ARASI  ULAŞABİLİRSİNİZ
SD YURT DIŞI EGİTİM OFİS TEL - 0232 441 74 34  
                                     SİRKET  - 0544 656 09 23 - 0507 917 37 50
                          www.sdyurtdisiegitim.com.tr   ADRESİNDEN BİLGİ İSTEK FORMUNU DOLDURABİLİRSİNİZ .DANIŞMANLARIMIZ SİZLERE EN KISA ZMANDA BİLGİ VERECEKLERDİR
                          www.sdyurtdisiegitim.com.tr    ADRESİNİDEN  BİZ SİZİ ARAYALIM FORMUNU DOLDURUN SD DANIŞMANLARI SİZİ EN KISA ZAMANDA ARAYACAKLARDIR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder