10 Aralık 2013 Salı

MALEZYADA ÜNİVERSİTE EGİTİMİ

 MALEZYADA ÜNİVERSİTE EGİTİMİ
Sunway Üniversitesi, Türkiye'deki bazı vakıf üniversitelerinde olduğu gibi, Malezya'nın önde gelen kurumlarından Sunway Holding tarafından desteklenen bir üniversitedir. Gelecek ve eğitim kalitesi hakkında en ufak bir endişeye yer bırakmayan Sunway Üniversitesi, sadece üniversite olarak değil, Sunway Holding'in sağladığı Güveni de öğrencilerine sunuyor.
Başta Sanayileşmiş bir ülke olmak için can atan Malezya için, Sunway üniversitesi bu alanda önde koşan kurumlara yönelik, kapsamlı bir eğitim ve alt yapısı ile kalifiye öğrenciler yetiştirmektedir. Verilen eğitim öğrencilerin günümüz şartlarında yeterli olmasının yanı sıra gelecekte ihtiyaç duyulan bilgileri de içermektedir.
Sunway üniversitesi hem akademik gereksinimleri hem de dünyadan gelen ihtiyaçların seslerini dinleyerek eğitim içeriğine yön verip kalitesini her zaman arttırma bir prensip olarak benimsemiştir. Bu temel prensip Sunway Üniversitesinde insanlığın her alandaki gelişiminde önemli katkı sağlayacak bireyler yetiştirmesinde önemli bir etkendir.
Geleceğin bireyleri olan genç öğrenciler için özel olarak tasarlanmış bölümleriyle Sunway üniversitesi kendisini modern tesislerin olduğu kampüsleriyle ve üstün eğitim sistemiyle dünya çapında kaliteli bir yüksek öğretim



kurumu olmaya adamıştır.
Bu amaç onlarca yıldır sergilenmekte olan Sunway Üniversitesinin üstün gayretleriyle İngiltere, Amerika ve Avustralya’nın seçkin üniversiteleriyle yapılan anlaşmalarla sağlanan “İkiz Diploma” (Sunway Üniversitesinde alınan eğitim sonucunda hem Sunway hem de anlaşması yapılan üniversitenin diploması verilmektedir) ile tamamlanmaktadır.
Bu adamışlık öğrencilerinin ve mezunlarının aldıkları mükemmel akademik sonuçlarla bir nevi ödüllendirilmiş ve ispatlanmış bulunmaktadır. Bu ödüllerin arasında saygı gören üniversitelerin prestijli ödülleri ve rektörlerin övgüleri de bulunmaktadır. Sunway Üniversitesinin ulusular arası bölümlerindeki geçiş oranı %95’lerin üzerinde olması da tesadüf olarak açıklanamaz.
Sunway üniversitesinin Eğitimde taahhüt ettiği mükemmellik şunlardan kaynaklanmaktadır; iyi bir eğitim iyi bir gelecek için şarttır, Bunu sağlamak isteyen azimli kişiler için Sunway üniversitesinin kapılarını kaliteli bir eğitim için açmaktadır.
Sunway Şirketler Grubu, Sunway üniversitesini kurarken topluma kazandıracağı yaşamsal değerleri zenginleştirmek ve ilerletmek için gerekenleri sağlarken, cömertliğini hiçbir zaman esirgememiştir. Sunway üniversitesi için ayrıca bir fon kurmuş ve öğrencilerin yararına sunmak için eğitim kurumlarını oluşturma çalışmalarına 1997 yılının Mart ayında başlamıştır.
Bu çalışmalar bir miras olarak kabul edilmiş ve 18 Mart 2010 yılında resmen Jeffrey Cheah vakfı olarak hizmetlerine devam edilmiştir. Böylelikle Üniversitenin Kurucu Rektörü olan Tan Sri Dato’ Seri Dr. Jeffrey Cheah’in vizyonu ile gelecek nesil öğrencilere yıllarca kullanacakları kaliteli bir eğitim ve ilham kaynağı verilmektedir.
Jeffrey Cheah vakfı da birçok devlet kurumu ile aynı felsefeyi paylaşmaktadır: Topluma kazandırmak. Vakıf bünyesinde ayrılan fonun masraflardan kalan gelirleri öncelikli olarak kaliteli bir eğitim, AR-GE ödeneği, ihtiyacı olan başarılı öğrencilere burs olarak tekrar toplum faydası için kullanılmıştır.
Seçkin bir mütevelli heyeti tarafından yönetilen vakıf, günümüz ve gelecek nesillerdeki öğrencilere üstün kalitede eğitimi kendi kendine yeter olacak şekilde hizmetlerine devam etmeyi amaçlamaktadır.
Eşsiz yapısı, dünyanın önde gelen köklü ve saygın üniversitelerinden modellenerek yapılmıştır ve Malezya’da kendi türündeki ilk özel üniversite olmasını da sağlamıştır.
Sunway Üniversitesinin misyonlarından birisi de bilginin geliştirilmesi, uygulanması ve dağıtılmasına olan bağlılıktır. İnsanlığın gelişimine büyük katkı sağlayacak olan bu prensipler, kalite, yönetim anlayışı olarak Sunway Üniversitesinde hayat bulmaktadır.
Üniversite tarafından gururla belirtilmektedir ki, Malezya Kalite Enstitüsü (MQA – Malayasian Qualifications Agency, Türkiye’deki TSE ile aynı görevi yapmaktadır) ile birlikte yaptıkları SETARA (Malayca’da Denklik, eşitlik) test ve kontrollerinden başarıyla geçerek eğitim kalite ve standartları “Mükemmel” olarak değerlendirilmiştir. Bu değerlendirme Sunway üniversitesini Malezya’da
bulunan diğer yerli/yabancı veya devlet/özel bütün üniversiteler arasındaki kalitesini bir kez daha kanıtlamıştır.
Ayrıca Sunway üniversitesi Eğitim-Öğretimde sadece mevcut bilgiyi yaymak özelliğine takılıp kalmayıp, bilgiyi geliştirip uygulamayı da bir üslup olarak benimsemiştir. Böylelikle sadece mevcut bilgiyi en iyi şekilde öğretmenin yanı sıra yeni keşiflere ve gelişmelere de katkıda bulunuyor.
Günümüz dünyası birçok sorunu zeka, bilgi ve mantık ile çözümlemekte. Bu sorunlar arasında ekonomik sorunlar, teknolojinin getirdiği ihtiyaçlar, nüfusun artması ve tehlikeli iklim değişikliğini sayabiliriz. Sorunlar çok karmaşık ve zor, ancak sağlam bir eğitim ile birlikte itinalı rasyonel bir araştırma sayesinde sorunları tam olarak anlayabilir ve çözümler üretebiliriz. Sorunlarımızı daha iyi anlayabilmek ve sahip olduğumuz hayatı daha iyi değerlendirip geliştirmek, Sunway üniversitesinde verilen eğitim etiğinin bir parçası olarak görülmektedir.
Sunway üniversitesinin akademik kadrosu alanlarında kendilerini ve bilgilerini güncel tutmakta, kendi
dallarında yaşanan gelişmeleri yakinen takip etmektedirler. Birçok akademisyen kendi branşlarında araştırma ve geliştirme projelerinde rol almaktadır. Sunway üniversitesi bünyesinde yapılan araştırmalar eğitime direkt olarak yansıtılmakta ve böylelikle öğrencilere sunulan bölümlerin kalitesini arttırmaktadır. Malezya Araştırma Değerlendirme Kurumu (MyRA – Malaysian Research Assesssment) tarafından yapılan değerlendirme Sunway Üniversitesinin 2 yıldız alan tek özel üniversitedir.
Sunway Üniversitesinin bir diğer özelliği de model alınan John Harvard Vakfı gibi yine kar amaçsız bir vakıf olan Jeffery Cheah Vakfı tarafından yönetilmektedir. Bu aynı zamanda Sunway üniversitesini kurucusu Tan Sri Dato’ Seri Dr. Jeffrey Cheah’in isteği yansıtmakta ve “Doğu’nun Harvard’ı” olmak yolunda ilerlemektedir.
§  Sunway Üniversitesi’nde eğitim görerek hem Lancaster Üniversitesi Diploması (İngiltere'nin en iyi ilk 10 üniversitesi arasında olan ve dünya sıralamasında en iyi ilk 200 üniversite arasında bulunan) hem de Sunway Üniversitesi Diploması ile mezun olma şansını yakalayabilirsiniz.
§  Eşsiz yapısı, dünyanın önde gelen köklü ve saygın üniversitelerinden modellenerek yapılmış olması, Malezya’da kendi türündeki ilk özel üniversite olmasını da sağlamıştır.
§  Aydınlık ve havadar mimarisi ile ferahlık hissi veren merkez kampüsünde, 24 saat kablosuz internet ağı hizmetinden yararlanabilirsiniz.
§  Malezya’daki özel üniversitelerde bulunan en büyük kütüphane olan, Tun Hussein Onn Kütüphanesi’nde araştırmalarınız için gerekli olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.
§  Bilgisayar ve multimedya üretim laboratuvarları, dil, psikoloji, hemşirelik, bilim fen laboratuvarları kaliteli eğitim alabilmeniz ve bunu uygulayabilmeniz için gerekli olan ortamı sunmaktadır.
§  Sunway Universitesi, uygulama mutfağı, sanat ve dizayn stüdyoları, klinik simülasyonları, huzurlu ve pürüzsüz bir kampüs yaşamı ve spor ve dinlenme tesisleri ile eğitime verdiği değerin ne kadar üst seviyede olduğunu kanıtlamaktadır.
§  50’den fazla sosyal kulübü, rehberlik ve danışmanlık birimi, öğrenci konseyi ve mezunlar ofisi ile her açıdan öğrencilerini desteklemektedir.
1 - Amerika Lisans Geçiş Programı
AMERİKA LİSANS TRANSFER PROGRAMI

Programın Amacı
§  Amerikan Yüksek Eğitim sistemine aşina olmak
§  İlgili bölümün genel derslerini ve gerekli olan Temel dersleri anlamak,
§  Özellikle kabul görmüş eğitim sistemi ve çalışma ortamı ile alakalı yeteneklerin eğitimini vermek
Öğretmenlerden Tavsiyeler
§  Amerikan eğitim sistemi dünyanın en iyi okullarda en üstün ve popüler programlar sunmaktadır.
§  Amerikan eğitim sistemindeki tanınmış bir üniversiteden mezun olmanın kazandırdığı tecrübe sizin geleceğiniz için harika bir yatırımdır.
§  Amerikan eğitim sistemi öğrencilere dünyanın en geniş eğitim seçenekleri sunar.
Amerika Lisans Transfer Programına uygun bir öğrencisin, eğer ;
§  Amerika’da olmak istiyorsan,
§  Girişken ve sosyal biriysen,
§  Seçenek özgürlüğünden hoşlanıyorsan,
§  İyi bir gelecek planlayan biriysen,
§  Üniversite öncesi eğitimini tamamlamak zorunda kalmadan bir lisans programına girmek istiyorsan.
Neden Sunway’in Amerika Lisans Programı ile Eğitim?
Her sene milyonlarca öğrenci lise sonrası eğitimlerini ana vatanları dışında sürdürüyor. 3te 1’inden fazlası ABD’de eğitim almayı tercih ediyor. Onları ABD’ye ne çekiyor? 4.100’den fazla kolej ve üniversite ile ABD neredeyse her alandaki programlarıyla yüksek öğretimde en iyi sistemlerden birine sahiptir. Mükemmel programlarda geleneksel disiplinlerin yanı sıra mesleki alanlar da bulunmaktadır. Öğrenciler dünyanın en iyi beyinleriyle direk çalışma imkanına sahiptir. Öğrenciler ABD’de üst seviye bir eğitimin yanı sıra keşfettikleri güven ve kültürler arası yetenekleriyle gelecekteki iş olasılıklarını arttırırlar. Kazanılan bu tecrübe bir ömür boyu sürer.
Bu eşsiz yapı, Amerikan eğitimindeki bütünsel yaklaşıma ulaşmayı sağlamaktadır. Öğrenim sürecinde kazanılan bilginin dışında, öğrencilere esnek ve uyarlanabilir kredi transfer sistemi, endüstriyel ve toplumsal tecrübeler, interaktif ve yaratıcı öğrenim, akademik forumlar, liderlik gelişimi, spor ve ders dışı


              

 aktivite olanağı sağlanır.
Bütünsel bir bakış açısı ile, öğrencilere kendi entelektüel düşünme sistemlerini oluşturmalarında yardımcı ayrıcalıklı bir çevrede çalışma imkanı sağlanmaktadır.Üniversite kampüsü öğrencileri hareketli çalışma dünyasına girmek için hazırlayan ve gerekli yeteneklerle donatan dostane ve cesaretlendirici bir ortam sunar. Böylelikle, öğrencilerin geleceğin donanımlı liderleri olabilmeleri için bilgi ve tecrübe kazanma şansları vardır.
Öğrencilere aşağıdakilerden yararlanmak için fırsatlar verilir ;
§  ABD’de eğitim hayatınız sırasında büyük Amerikan şirketlerinde staj yapma imkanı bulabilirsiniz.
§  Ders arkadaşlarıyla grup çalışmalarına ve tartışmalara katılarak uluslar arası ağ ve kültür etkileşimi ile bilgi ve tecrübe kazanabilirsiniz.
§  Akademik ve ders dışı konularda destek ve yardım sağlamaya hazır Öğretmenlerin, profesörlerin, danışmanların, öğrenci konseylerinin ve kulüplerin bulunduğu samimi bir ortamda bulunabilirsiniz.
§  Hayalinizdeki kariyere daha fazla yakınlaşmanızı sağlayacak olan ideal bölümünüzü geniş seçenekli bölümler arasından seçebilirsiniz.
§  Bilgi ve kişisel gelişim arayışıyla yurt dışı programlarına katılabilirsiniz. Bu programlar öğrencilere mezuniyet için gerekli olan toplam ders kredi saatlerinin
§   
§   
§   
§ 
§   
§  tamamlamalarına olanak sağlar.
SUNWAY’DE AMERİKA TECRÜBESİ
Sunway’in Amerika Lisans Transfer Programını (ADTP) seçmek saygın Amerikan lisansına ilk adımdır. Öğrenciler ilk iki yıllarını Sunway Üniversitesinde tamamladıktan sonra uzmanlaşacakları alanda devam etmek üzere son iki senelerini Amerika’nın güzide üniversitelerine kredilerini transfer ederler.
Öğrenciler ayrıca Kanada’da, Avustralya’da ve Yeni Zelanda’daki saygın üniversitelere transfer seçenekleriyle eğitimlerine devam etme esnekliğe sahiptir. Öğrenciler isterlerse bölümlerini Sunway’in kendi bünyesindeki programlarına veya Monash Üniversitesine transfer ederek Malezya’da tamamlayabilir.
Sunway ALTP öğrencilerini ABD’deki hayata hazırlar. Amerikan eğitim sistemine uyum sağlama dışında, ALTP’deki öğrencilere tamamlayıcı ve tecrübeyle belirlenmiş bir müfredat sunulur. Programdaki etkileşimli ve uygulamalı aktiviteler öğrencilere seçtikleri uzmanlık alanının da ötesinde bilgileri öğrenmelerine

olanak sağlar. Bu ortam farklı ve çok yönlü eleştirel düşünen mezunlar yaratır.
Çok yönlü olmak demek ayrıca ders dışı uğraşlara katılmak demektir. Sunway’deki ALTP öğrencileri notların ve derslerin haricinde, ayrıca sınıf dışında aktivitelerle öğrenmeye ve kişiliklerini geliştirmeye gayret gösterirler. ALTP Öğrenci Komitesinde çok aktif bir rol oynamaktadır. Kamu hizmetleri, sosyal ve spor aktiviteler, öğrenim gezileri; 4 Temmuz kutlaması (Amerika’nın kurtuluş bayramı ), oryantasyon gecesi, cadılar bayramı gecesi ve üniversite içerisindeki spor yarışmaları düzenlenen aktivitelerden bazılarıdır.
ALTP birbirine bağlı, kendini işine adamış öğretmen ve öğrencilerden oluşan bir aile gibidir. Öğretmenler öğrencileri isimleriyle bilmekle kalmaz onlara akademik rehberlik sunmakla birlikte, ayrıca öğrencinin ilerleyişini yakın bir takibe alırlar. Sunway’deki öğretim elemanları üniversitenin yerel ağında kullanılan ve öğrencilerin üniversite yerleşiminde yardım eden kullanıcı dostu bir sistem geliştirdiler. Bu sistem öğrencilere ABD’deki transfer seçeneklerine karar vermede kolaylık sağlamaktadır.
Sunway’in ALTP programları Amerika kalitesindeki eğitimi daha uygun fiyatlarla sunmaktadır. Üniversite eğitiminin bir bölümünü Malezya’da tamamlamakla öğrenciler eğitimin tümünü Amerika’da tamamlamaya göre daha az harcama yaparlar.
GİRİŞ ŞARTLARI;
Akademik Gereklilikler
§  Bilim-dışı bölüm: İngiliz dilini içeren, en az beş (5) kredi, SPM/GCE O-level ya da eşdeğer lise diploması
§  Bilim bölümü: İngiliz dili, ya matematik ya da herhangi bilim konusunu içeren en az beş (5) kredi, SPM/GCE O-level ya da eşdeğer lise diploması


ABD’ye Transfer Konusunda İngilizce Gereklilikleri
§  TOEFL 550 ya da üzeri (213 cbt, 80ibt ) veya
§  IELTS 6,0-6,5
AKADEMİK TAKVİM
Girişler
§  Ocak (ilkbahar)
§  Mart (sadece yeni öğrenciler )
§  Haziran (yaz) ve Ağustos (sonbahar)
§  Ocak ve Ağustos girişleri 14 hafta ders ve 1 hafta final sınavlarıyla uzun eğitim dönemlerini içerir.
§  Mart ve Haziran girişleri 7 hafta ders ve 1 hafta final sınavlarıyla kısa eğitim dönemleri içerir.
Süreç
§  Öğrenciler yaklaşık 12-24 ay Sunway Üniversitesi’nde ve diğer 24-36 ay ABD’de , Kanada’da ya da Avustralya’da geçirirler.
2 - Diğer Hizmetler
§ 
§   
§  Mezunlar Ofisi geniş mezun ağı ile yeni mezun olan öğrencilere sosyal ve mesleki amaçlı olarak yardımcı olmakta ve yön göstermektedir.
§  Bunların haricinde Kazalara karşı sigorta ve Klang vadisinin farklı rotalarla dolaşan kampüs otobüslerini de belirtmek gerekir.
3 - Geleceğe Hazırlık
Kampüs içerisinde öğrencilerin çalışma dünyasına girişlerinde yardım alabilecekleri Hazırlık bölümü bulunmaktadır. Sloganı “Hazırla, Arttır ve Güçlendir” olan bu merkezde kariyerlerini planlamalarında, uygun CV yazmalarında, kariyer fuarları ve geniş bağlantıları ile öğrencilere geleceklerinde hayal ettikleri işi bulmalarında rehberlik edilmektedir.
4 - Rehberlik-Danışmanlık Birimi
Rehberlik Danışmanlık birimi, yalnızlık hissettiğinizde, endişe duyduğunuz bir durumda veya yeni bir yerde yaşamaya başlamak gibi durumlarda yaşanan streslerde size yardımcı olmak için kurulmuştur. Öğrencilerin zihinsel ve duygusal durumları Sunway üniversitesi için son derece önemli bir konudur ve Rehberlik-Danışmanlık birimi öğrencilerin konuşacak, dertleşecek birine ihtiyaç duyduklarında rahatlıkla gidebilecekleri bir birimdir.
5 - Öğrenci Konseyi
Öğrenci Konseyi üniversite yönetimi ile öğrenciler arasında bir köprü rolü üstlenmektedir. Bu bir adım öne çıkıp Öğrenci başkanı ve lideri olmak için de fırsattır. Öğrenciler tarafından ve öğrenciler için yıl boyunca birçok heyecan verici aktivite Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenmektedir.
6 - Ders dışı aktiviteler
Ders dışı etkinlikler için spor alanında, kültürel alanda, ve daha birçok alanda 50’den fazla öğrenci kulübü öğretmenlerin ve danışmanların gözetiminde öğrencilere sosyal bir ortam sunmaktadır. Tekvando’dan tenise, yoga’ya birçok aktiviteyi bu kulüplerde bulabilirsiniz.
7 - Öğrenci Merkezi

Öğrenci Merkezi, derslerin stresinden kurtulup rahatlamak için langırt, masa tenisi ve bilardo oyun masalarıyla ideal bir mekandır. Bir öğrencinin ihtiyacı her ne ise, burada mevcutur. Reviri, danışmanlık servisleri, seyahat bürosu, hediyelik eşya dükkanı, fotoğrafçı ve dans stüdyosu gibi.
8 - Revir
Havalardan kaynaklanan öksürük, hapşırık gibi ufak sayılabilecek rahatsızlıklarda bile öğrenciler kampüs revirini rahatlıkla ziyaret edebilirler. Sevimliliği ile ünlü Nightingale (Bülbül) reviri kafeteryanın hemen yakınında küçük sıkıntıları çözebilecek altyapısı ve lisanslı hemşireleri ile hizmet vermektedir.
9 - 24 Saat Güvenlik
Güvenlik hiçbir zaman pazarlık konusu yapılamaz. Bu yüzden Sunway üniversitesi kendi güvenlik kadrosuyla 24 saat görev başında öğrencilere huzurlu ve pürüzsüz bir kampüs yaşamı sağlamaktadır. Bu özel güvenlik kadrosu kampüs içerisinde devriyelerle ve kampüs içi trafiği yöneterek öğrencilerin güvenliği ve huzuru maksimum seviyede sağlanmaktadır.
10 - Spor ve Dinlenme Tesisleri
Spor ve Dinlenme tesislerini sayacak olursak olimpik boyutta yüzme havuzu, tenis kortları, futbol sahaları, basketbol sahaları, rugby, kriket sahaları ve koşu alanlarını belirtebiliriz.
11 - Sanat ve Dizayn Stüdyoları
Sanat ve dizayn stüdyoları öğrencilere tasarım, seramik, resim, çizim ve fotoğraf sanatlarında geniş uygulama ve sergi alanları sağlamaktadır.
12 - Performans ve Medya Çalışmaları
Performans ve Medya çalışma alanları ses, ışık, projeksiyon ve elektronik imkanlar bakımından sağlam bir alt yapı sağlayarak geleceğin ödüllü oyuncularına, yazarlarına ve yönetmenlerine hizmet vermektedir.
13 - Uygulama Alanları
Turizm ve Otelcilik öğrencilerine üretkenliklerini sınırlamayan en iyi uygulama mutfağı ve mükemmel lezzetteki tatlılar için hazırlama ve yoğurma üniteleriyle 5 yıldızlı bir staj restoranın ve pastanesinin imkanları sağlanmıştır. Uygulamalar için hazırlamış olan otel süiti ve ajans bürosu öğrencileri gerçek hayata hazırlamaktadır.
14 - Laboratuvarlar
§   
§   
§   
§   
§   
§ 
§   
§  Bilgisayar ve Multimedya üretim laboratuarlarında PC ve Apple MAC bilgisayarlar eğitim ve öğretimde gerekli pratiği yapmaları için öğrencilerin kullanımına sunulmaktadır. Bilgisayar laboratuarlarında öğrenciler ödevleri için isterlerse çıktı alabilir, tarama yapabilir veya fotokopi çekebilirler.
§  Dil laboratuarlarında, İngilizceyi veya diğer dilleri heyecan verici bir şekilde ve bilgisayar destekli olarak son tekniklerle öğrenebilirsiniz.
§  Psikoloji laboratuarları öğrencilerin izleyip, gözlemleyip, öğrenebilecekleri gözlem odaları ve uygulama laboratuarlarından oluşmaktadır. Bu laboratuarlara Pet-Lab (evcil hayvan laburatuarı) bölümü de dahildir, bu bölümde küçük laboratuar deney hayvanlarını gözlemleye bilirsiniz zira bu hayvanların davranışları küçük çocukların davranışlarıyla bir çok benzerlik göstermektedir.
§  Hemşirelik laboratuarları gerçek kliniklerin simülasyonu şeklinde tasarlanmış ve öğrencilerin gerçek hayattaki tecrübeleri kazanmaları için hazırlanmıştır.
§  Bilim (Fen) Laboratuarı modern, iyi donatılmış ve Biyoloji, Kimya ve Fizik dallarında meraklı zihinlerin umdukları uygulama alanını sağlamaktadır.
15 - Kafeterya
Kafeterya’da sıcak yemekleri veya soğuk aperatifleri kısa bir yürüyüş mesafesinde uygun fiyatlara bulabilirsiniz.
16 - Donanımlı Derslikler
Dersler, 120’den fazla derslikte ve 15 amfi-tiyatrolarda klima konforuyla yapılmaktadır. Bütün sınıflarda eğitim-öğretimde kullanılan son model yöntem ve cihazlar kullanılmaktadır.
17 - Malezya özel üniversiteleri arasındaki en büyük kütüphane

Tun Hussein Onn Kütüphanesi Malezya’daki özel üniversitelerde bulunan en büyük kütüphanedir. İki katlı ama uçsuz bucaksız olan kütüphane bünyesinde 118,000’den fazla kitabın haricinde diğer yayımlarda – özellikle branşlaşmış dallarda – zengin bir koleksiyona ev sahipliği yapmaktadır. Kütüphaneyi ders çalışmak, okumak ve dinlenmek için çok rahat ve konforlu bir cennet eğitim olarak tanımlayabiliriz.
18 - Kampüs Olanakları
Merkez Kampüs aydınlık ve havadar mimarisi ile ferahlık hissi uyandırır. Tüm kampüste 24 saat kablosuz internet ağı bulunmaktadır. Böylelikle öğrenciler gönül rahatlığıyla tüm kampüs genelindeki elverişli çalışma ortamlarını kullanabilirler. Kampüs güvenliği gece-gündüz özel güvenlik birimleri tarafından sağlanmaktadır.
19 - Dünya Kalitesinde Bir Eğitim Kurumu
Bölüm Adı
Fakülte
Eğitim Süresi
Yıllık Harç (RM)
Avustralya Uluslararası Üniversite Hazırlığı (AUSMAT)
Universite Öncesi Çalışmalar Fakültesi
0,8
23820
Bilişim Sistemleri
Bilgisayar Teknolojileri Fakültesi
3
22650
Bilişim Teknolojisi
Bilgisayar Teknolojileri Fakültesi
3
22650
Cambridge A Levels Uluslararası Üniversite Hazırlığı (3 konu)
Universite Öncesi Çalışmalar Fakültesi
1,5
16200
Cambridge A Levels Uluslararası Üniversite Hazırlığı (4 konu)
Universite Öncesi Çalışmalar Fakültesi
1,5
29655
Fen Bölümleri (Genel) (2+2)
Amerika'ya Transfer Programları (2 Yıl Malezya + 2 Yıl Amerika, Diploma Amerika'dan)
2
21650
Havacılık Bölümleri (Genel) (2+2)
Amerika'ya Transfer Programları (2 Yıl Malezya + 2 Yıl Amerika, Diploma Amerika'dan)
2
21650
İletişim
Yaratıcı Sanatlar ve İletişim Fakültesi
3
23450
İletişim Bölümleri (Genel) (2+2)
Amerika'ya Transfer Programları (2 Yıl Malezya + 2 Yıl Amerika, Diploma Amerika'dan)
2
21650
İngilizce Hazırlık
Yabancı Diller Fakültesi
N/A
4225
İşletme (Avustralya)
Victoria Üniversitesi, İşletme Fakültesi
3
26900
Kanada Uluslararası Üniversite Hazırlığı (CIMP)
Universite Öncesi Çalışmalar Fakültesi
1
28370
Monash Üniversitesi Hazırlığı
Universite Öncesi Çalışmalar Fakültesi
0,8
25300
Muhasebe ve Finans
İşletme Fakültesi
3
28250
Mühendislik Bölümleri (Genel) (2+2)
Amerika'ya Transfer Programları (2 Yıl Malezya + 2 Yıl Amerika, Diploma Amerika'dan)
2
21650
Psikoloji
Sağlık ve Doğa Bilimleri Fakültesi
3
25950
Sunway Üniversitesi Hazırlığı (Eşit Ağırlık bölümlere)
Universite Öncesi Çalışmalar Fakültesi
1
20220
Ticaret Çalışmaları
İşletme Fakültesi
3
23340
Ticaret Yönetimi (İşletme)
İşletme Fakültesi
3
21650
Ticaret Yönetimi (İşletme) Bölümleri (Genel) (2+2)
Amerika'ya Transfer Programları (2 Yıl Malezya + 2 Yıl Amerika, Diploma Amerika'dan)
2
19490
TOPLAM Kayıt Ücretleri
Kayıt
N/A
2000
Uluslararası Otel Yönetimi
Turizm ve Tatil Yönetimi Fakültesi
3
25200
Uluslararası Turizm Yönetimi
Turizm ve Tatil Yönetimi Fakültesi
3
21817
Yabancı öğrenci başvuru ücreti
Başvuru
N/A
500

 Güven, kalite ve huzurun adı SD Yurt Dışı Eğitim Danışmanlıgı'dır.
                                 Siz okuyun, basarılarınızla biz gurur duyalım.
  Eğitim için yatırım yapan herkese en içten dileklerimizle başarılar diliyoruz.
                                                               SD YURTDIŞI EĞİTİM
DETAYLI BİLGİ İÇİN -   HAFTA ARASI VE CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 9-19 ARASI  ULAŞABİLİRSİNİZ
SD YURT DIŞI EGİTİM OFİS TEL - 0232 441 74 34  
                                     SİRKET  - 0544 656 09 23 - 0507 917 37 50
                          www.sdyurtdisiegitim.com.tr   ADRESİNDEN BİLGİ İSTEK FORMUNU DOLDURABİLİRSİNİZ .DANIŞMANLARIMIZ SİZLERE EN KISA ZMANDA BİLGİ VERECEKLERDİR
                          www.sdyurtdisiegitim.com.tr    ADRESİNİDEN  BİZ SİZİ ARAYALIM FORMUNU DOLDURUN SD DANIŞMANLARI SİZİ EN KISA ZAMANDA ARAYACAKLARDIR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder