10 Aralık 2013 Salı

uygun fıyat dil okulu ve üniversite icin malezya

uygun fıyat dil okulu ve üniversite icin 
  malezya 

50 yılı aşkın süredir eğitim veren Kurumı, İngilizce öğrenmek isteyen öğrenciler için her zaman en iyi tercihlerden biri olmuştur. Dünya çapında 2 milyondan fazla öğrenciye en iyi ve en kısa yoldan İngilizceyi öğreten ve benimseten kurum, 1990 yılından beri Malezya’da da faaliyet göstermektedir.

Malezya İngilizce dil eğitimi ve (eğer arzu edilirse ardından) lisans/yüksek lisans eğitimi almak için dünya üzerindeki en ekonomik ve güvenli seçenektir.

Kuala Lumpur, Bukit Bintag, Petaling Jaya, Subang Jaya, Johor Bahru ve Penang’da şubeleri bulunan kurum, uluslararası başarısını Malezya’ya da taşımıştır.

İngilizce öğrenmek isteyen öğrenciler için eşsiz ve eğlenceli bir ortam sunan kurum Malezya, 21 yıldır öğrenci odaklı eğitimiyle en üst düzeyde başarılar elde etmektedir. Öğrencilerin hızlı ve etkili bir şekilde İngilizce öğrenmesini sağlayan bu kurumun kursları, kariyerinizde uzmanlaşmanıza yardım edecek dil bilgisinden, konuşmanızı geliştirecek dil becerilerine kadar pek çok alanda dil eğitimini sizlere sunmaktadır.

Bu kurum İngilizcenizi geliştirmenizi sağlamak için tescilli ders kitapları, CD’leri ve özelleştirilmiş dil öğrenim bilgisayar programlarını içeren kendine has benzersiz bir müfredata sahiptir. Bunun yanında başarısı kanıtlanmış öğretme metotları, profesyonel, tecrübeli Malay ve yabancı öğretmenleri ile akademik başarınızı güvence altına almaktadır. Eğitmenler size sadece sınıf içerisinde rehberlik etmekle kalmaz, ders dışında da sorularınızı cevaplamak için hazır beklemektedirler. İngilizceyi en doğru şekilde öğrenmeniz için ne gerekiyorsa yapmaktadırlar.
Bu kurum, yaratıcı ve dinamik öğrenme aktiviteleriyle, kanıtlanmış “İletişime Yönelik Yaklaşımı”yla, eğlenceli dersleriyle İngilizceyi en etkili yollardan öğrenmenize olanak sağlamaktadır. Yeni, son teknoloji ile donatılmış kurumun Dil Teknoloji Merkezleri, öğrencilere geliştirilmesi gereken bireysel becerilerine odaklanma imkanı sunar. Bunun yanında 20 kişiyi geçmeyen sınıfları, birçok bölgede bulunan şubeleriyle kurum, sizlere İngilizce öğrenmenin en etkili ve en kolay yolunu sunmaktadır.

İngilizce öğrenmenin yanında kurumun; yerel turistik yerlere yapılan gezilerden spor etkinliklerine; çevredeki tiyatrolara, müzelere yapılan turlardan bowling, paintball eğlencelerine kadar çok çeşitli aktiviteler sunar.

Sosyal aktivitelerle renklenecek olan bu kurumdaki günleriniz, sizlere unutulmaz bir deneyim yaşatacaktır. Sınıf içinde ve dışında İngilizceyi öğrenmenin yanında, yerel kültürü de öğrenecek ve dünyanın birçok yerinden gelen sizin gibi öğrencilerle arkadaşlık kurma şansına da sahip olacaksınız.


50 Yıllık Tecrübesi ile, bu kurum, ‘Dünyanın En Büyük Dil Okulu’dur.




20 Yıllık -Malezya Tecrübesi,
kurumun dünya çapında en popüler (en fazla öğrenci alan) şubesi Malezya şubesidir.

Tescilli ders kitapları, CD’leri ve özelleştirilmiş dil öğrenim bilgisayar programlarını içeren benzersiz bir müfredata sahiptir.
Malay ve Diğer ülkelerden yabancı öğretmenler Merkezleriyle alanında uzman bir kurum haline gelmiştir.

Ayrıcalıklı ve kendini ispatlamış uluslararası müfredat sunmaktadır.

İngilizceyi kısa, eğlenceli ve en etkili yoluyla öğrenebileceğiniz tek yer burasıdır.

İnteraktif son teknoloji sınıflar ve eğitim imkanları, mümkündür.

Eşsiz sosyal imkanlar
İngilizcenin yanında düzenlediği sosyal etkinlikleriyle dünyanın birçok yerinden gelen öğrencilerle vakit geçirmenize olanak sağlar.

20 kişiyi aşmayan sınıflarının yanında, dil becerinizi geliştirmenizi sağlayacak Dil Teknoloji Merkezleriyle alanında uzman bir kurum haline gelmiştir.

İngilizce Programı toplam 9 seviyeden oluşmaktadır. Programa bağlı olarak her seviye haftada 30 saatlik eğitimi içerir. Bir seviye 4 hafta sürer.

Her seviyede sınıf çalışması, Dil Teknoloji Merkezinde bireyselleştirilmiş görevler, ev ödevi, sınavlar, kompozisyonlar ve seviye bitirme testi bulunmaktadır. Her 4 haftalık dönemin sonunda, söz konusu seviyeyi bitirmek için gereken koşulları yerine getiren öğrenciler, bir sonraki eğitim seviyesine geçerler ve yeni döneme hemen başlarlar.

Tüm şubeler için ücretler şu şekildedir.

Malezya'da 3 aydan uzun eğitim görecek olan öğrencilerin vize alması gerekmektedir. Bu öğrenciler için Aylık kurs ücreti 1950 RM'dir.


Örneğin 5 ay eğitim görecek bir öğrenci için 1950 x 5 Ay = 9750 RM + 1500 RM Vize Toplam 11250 RM Ödemesi gerekmektedir.

Vize almayacak şekilde eğitim almak isteyen öğrenciler için kurs ücreti Aylık 2100 RM'dir.


Aylık Yurt ücretleri
Büyük oda
1200 RM
Normal oda
800 RM
Küçük oda
500 RM


SD YURT DIŞI EGİTİM KALİTESİ VE GÜVENCESİYLE   İSTEDİĞİNİZ DİL  OKULUNDA EGİTİM ALIN …

Detaylı bilgi için lütfen bize ulasın

0232 441 74 34
0507 917 37 50

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder