10 Aralık 2013 Salı

DÜNYACA TANINAN ÜNİVERSİTELERDE OKUYUN

DÜNYACA TANINAN ÜNİVERSİTELERDE OKUYUN 
Uniten Üniversitesi ismini "Ulusal Enerji Üniversitesi"nin Malayca karşılığının kısaltması olarak almaktadır. Ulusal Enerji Kurumu tarafından kurulan ve desteklenen Uniten, özellikle mühendislik eğitim ile öne çıkmaktadır. Elektrik veya İnşaat mühendisliklerini düşünen öğrenciler Uniten'i seçtiklerinde, aldıkları kaliteli eğitim ve yapılan uluslararası anlaşmalarla dünya çağında geçerli bir diploma ile mezun olacakları için geleceğe daha güvenle bakmaktadırlar.
Malezya Ulusal Enerji Kurumu tarafından kurulmuş olan Uniten özellikle Elektrik alanındaki teknik eğitimi ile öne çıkmaktadır. Geniş kaynakları ve uluslararası tanınırlık anlaşmaları ile Uniten bir çok ülkeden olduğu gibi Türkiye'den de kendini geliştirmek isteyen azimli ve başarılı gençlere kapılarını MalezyadaEgitim.com vasıtasıyla açmış bulunmaktadır.
UNITEN, kurucusu olan TNB’nin de etkisiyle özellikle mühendislik dallarında elektrik, elektriksel güç ve elektronik mühendisliklerinde Malezya’nın ve bölgenin önde gelen üniversitelerinden biridir. Sadece sanayi kollarında değil çevresel etkinliklerde ve doğal yaşamı iyileştirme için de birçok projeye büyük imkân ve kaynak sağlamaktadır. Geçtiğimiz yıl üniversite bünyesinde 56 projeye 3 milyon TL’den fazla bütçe ayırmıştır. Bu bütçe Malezya'daki üniversiteler arasında araştırmaya ayrılmış olan en geniş bütçedir.
Mühendislik fakülteleri, yıllık 3850$’dan başlayan 4 yıllık bir eğitim vermektedir. Finans ve ticari yönetim fakültesinde yıllık 3300$’dan başlayan 3 yıllık lisans eğitimi verilmektedir. IT bölümleri ise yıllık 4250$’dan başlayan 3 yıllık bir eğitim vermektedir.


UNITEN, akademik programlarını ve mühendislik teknolojisi uygulama eğitimini aynı kampüste verebilen nadir üniversitelerden biridir. Üniversite; özellikle mühendislik, enformasyon teknolojisi, ticari yönetim ve bağlantılı alanlarda verdiği eğitimlerle öne çıkmaktadır. UNITEN, mezunlarına sadece bilgi ve profesyonel yeterlilik kazandırmakla kalmaz ayrıca onlara geniş çaplı entelektüel bir bakış açısına sahip bireyler olmaları için yardımcı olur.
UNITEN, Malezya’nın ilk özel üniversitelerinden biridir ve tamamen halka ait ve Güney Doğu Asya’nın en geniş imkanlarına sahip şirketlerinden biri olan Tenega Nasional Berhard (TNB:Malezya Elektrik Dağıtım Şirketi) tarafından kurulmuştur. Yeni kurulmuş bir üniversite olmasına rağmen UNITEN, hızlı bir şekilde ilerlemekte ve bölgenin en mükemmeliyetçi eğitim veren üniversitesi olmak için kendini geliştirmektedir. Kurucusu olan TNB’ nin katkılarıyla imkânlarını ve kampüslerini genişletmektedir.
Öğrencilerine sunduğu bölümlerin sayısını düzenli olarak arttırmayı, kaliteli ve eğitimli insan ihtiyacını karşılamayı amaç edinmiş olan UNITEN, bölge ve dünya


sıralamasında güvenli adımlarla yükselmektedir. UNITEN; endüstri, ticaret ve akademi için kaliteli eğitim almış öğrenciler yetiştirmek için çalışmaktadır. Kapsamlı ve yenilikçi program içeriği ve eğitim yöntemleri, öğrenme sınırlarını genişletmeye yönelik tasarlanmıştır. Öğrenciler, birçok profesyonel yeteneğin yanı sıra ruhsal, zihinsel ve duygusal olarak hayatın zorluklarına meydan okumaya hazırlıklı olarak mezun olurlar.
Müfredat, birçok başarılı üniversitede olduğu gibi; çoğunlukla proje çalışmalarını, araştırmayı, ucu açık tecrübe ve uygulamalı eğitim yöntemlerini, endüstriyel ve ticari sektörlerden gelen ihtiyaçlara göre geliştirmektedir. Böylelikle UNITEN, sektörlerin ihtiyacı olan kalifiye çalışan yetiştirmeye katkıda bulunmaktadır.
Bütün akademik programlar Malezya Yeterlilik Kurumu’nun akademik gereksinimlerine göre düzenlenmiştir. Ayrıca mühendislik ve muhasebe lisans bölümleri ilgili meslek kuruluşlarının ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır.
Ders veren öğretim üyeleri kendi konularında uzman, araştırmacı, deneyimli insanlar arasından seçilmektedir. Bütün öğretim üyelerinin ortak özelliği ise; öğretmeye olan tutkularıdır.
§  Malezya Ulusal Enerji Kurumu tarafından kurulmuş olan Uniten özellikle mühendislik, enformasyon teknolojisi, ticari yönetim ve bağlantılı alanlarda verdiği eğitimlerle öne çıkmaktadır.
§  Uniten Dünya güneş enerjili araba yarışlarına sponsorluk yapan nadir üniversitelerden birisidir. Aynı zamanda bu yarışlarda kendi takımı da bulunmaktadır.
§  Sanayi kollarında, çevresel etkinliklerde ve doğal yaşamı iyileştirmede birçok projeye büyük imkân ve kaynak sağlamaktadır.
§  UNITEN, 56 projeye 10 milyon RM’den fazla kaynak ayıran Malezya’nın önde gelen üniversitesidir.
§  Yenilenebilir ve alternatif enerji araştırmalarıyla birçok ödül almıştır.
§  Ders veren öğretim üyeleri kendi konularında uzman, araştırmacı, deneyimli insanlar arasından seçilmektedir. Bütün öğretim üyelerinin ortak özelliği ise; öğretmeye olan tutkularıdır.
§  UNITEN öğrencileri, birçok profesyonel yeteneğin yanı sıra ruhsal, zihinsel ve duygusal olarak hayatın zorluklarına meydan okumaya hazırlıklı olarak mezun olurlar.
1 - Enformasyon Teknolojileri Fakültesi (IT)
UNITEN, öğrencilerine IT sektörünün gereksinim duyduğu teknik bilgileri ve eğitimi vermektedir. Böylelikle üretim ve mühendislik sektörlerinin fonksiyonlarını daha iyi değerlendirebilmektedirler.
Bilgisayar bilimi ve bilgisayar tabanlı enformasyon teknolojileri, günümüz dünyasının kaçınılmaz bir parçası olmuştur. Geleneksel yöntemlerle karşılaştırıldığı zaman bu teknoloji, modern toplumun her alanında medeniyeti hızlı bir şekilde onlarca yıl ileriye taşımaktadır.
Enformasyon teknolojileri; strateji belirlemekte, yönetim aktivitelerinin geliştirilmesinde, bilgi giriş çıkışlarında ve bilginin değerlendirilmesinde önemli rol oynamaktadır. Tüm bu teknolojik gelişmelere rağmen yine de küçümsenemez bir insan çabası ve insanın bilgi girişi gerekmektedir. Örneğin, bir bilgisayar uygulamasının yapabileceklerinin bir sınırı vardır.
2 - Ticaret ve Finans Fakültesi

1 sene mesleki hazırlık, 3 sene fakülte eğitimi verilmektedir.
Ticaret fakültesi yüksek ahlak ve etik standartlarına uygun profesyonel muhasebeciler, pazarlamacılar ve girişimciler yetiştirmektedir. Günümüz toplumunun karmaşık ve çoklu taleplerini karşılamak için yoğun olarak organizasyonların yönetilmesi ve her daim değişen çevreye ayak uydurabilme konuları, ticaret ve yönetim eğitimi alan öğrencilere verilmektedir. Özellikle etkili insan gücü kullanımı, sermaye yönetimi, fikir ve kaynakların doğru değerlendirilmesi konularında organizasyonların geliştirilmesi için uygun dersler verilmektedir. Ticaret yönetim programları; muhasebe, finans, pazarlama, girişimcilik ve insan kaynakları yönetimini kapsamaktadır.
3 - Mühendislik Fakültesi
1 sene mesleki hazırlık, 4 sene fakülte eğitimi verilmektedir.
Mühendislik fakültesi, problemlerle karşılaştıklarında öğrencilerine grup içinde veya bireysel olarak yaratıcı ve yenilikçi çözümler üretme yeteneği kazandıracak şekilde tasarlanmıştır. Aynı zamanda gelişen mühendislik endüstrisinin ihtiyaçlarını karşılayacak güncel bilgi ve becerileri de kazandırmaktadır. Mühendislik fakültesinde sunulan bölümlerden mezun olan öğrenciler; bilimsel ve teknolojik yeniliklere daha kolay uyum sağlayabilmektedirler.
4 - Tanınırlık
Başta İngiltere, Almanya, Amerika ve Kanada olmak üzere birçok ülkede tanınan bir üniversitedir.
5 - Güneş Enerjili Araba Yarışlarına Sponsorluk
Uniten Dünya güneş enerjili araba yarışlarına sponsorluk yapan nadir üniversitelerden birisidir. Aynı zamanda bu yarışlarda kendi takımı da bulunmaktadır.
6 - Araştırmalar için kaynak
§   
§   
§ 
§   
§  TNB bağlantısı araştırmalar için 1.2 milyar RM, yaklaşık 170 milyon RM’lik iş kapasitesi ayrılmıştır.
§  UNITEN, 56 projeye 10 milyon RM’den fazla kaynak ayıran Malezya’nın önde gelen üniversitesidir.
7 - Global Mükemmellik
Üniversitenin sloganı "YOLCULUĞUMUZ GLOBAL MÜKEMMELLİĞE!!!"
8 - Eşsiz Bağlantılar
ILSAS(uygulama merkezi), TNRD(araştırma merkezi) gibi organizasyonlarla eşsiz bağlantıları bulunmaktadır.
9 - Dünya kalitesinde tesisler
Bölüm Adı
Fakülte
Eğitim Süresi
Yıllık Harç (RM)
Bilgisayar Bilimleri Hazırlığı
Hazırlık ve Temel Bilimler Fakültesi
1
14950
Bilişim Sistemleri
Bilişim Teknolojileri Fakültesi
3
17350
Bilişim Teknolojileri Hazırlığı
Hazırlık ve Temel Bilimler Fakültesi
1
14950
Elektrik Elektronik Mühendisliği
Mühendislik Fakültesi
4
17950
Elektrik Elektronik Mühendisliği Hazırlığı
Hazırlık ve Temel Bilimler Fakültesi
1
14950
Elektrik Enerjisi Mühendisliği
Mühendislik Fakültesi
4
17950
Elektrik Enerjisi Mühendisliği Hazırlığı
Hazırlık ve Temel Bilimler Fakültesi
1
14950
Finans
İşletme ve Muhasebe Fakültesi
3
13850
Girişimcilik
İşletme ve Muhasebe Fakültesi
3
13850
Grafik ve Multimedya
Bilişim Teknolojileri Fakültesi
3
17350
İnsan Kaynakları Yönetimi
İşletme ve Muhasebe Fakültesi
3
13850
İnşaat Mühendisliği
Mühendislik Fakültesi
4
17950
İnşaat Mühendisliği Hazırlığı
Hazırlık ve Temel Bilimler Fakültesi
1
14950
İşletme Hazırlığı
Hazırlık ve Temel Bilimler Fakültesi
1
14950
Makine Mühendisliği
Mühendislik Fakültesi
4
17950
Makine Mühendisliği Hazırlığı
Hazırlık ve Temel Bilimler Fakültesi
1
14950
Muhasebe
İşletme ve Muhasebe Fakültesi
4
13000
Muhasebe ve Finans Hazırlığı
Hazırlık ve Temel Bilimler Fakültesi
1
14950
Pazarlama
İşletme ve Muhasebe Fakültesi
3
13850
Sistem ve Network Yönetimi
Bilgisayar Bilimleri Fakültesi
3
19100
Yazılım Mühendisliği
Bilgisayar Bilimleri Fakültesi
3
19100
İngilizce Hazırlık
Yabancı Diller Fakültesi
N/A
1450
TOPLAM Kayıt Harcı
Kayıt
N/A
6650

 Güven, kalite ve huzurun adı SD Yurt Dışı Eğitim Danışmanlıgı'dır.
                                 Siz okuyun, basarılarınızla biz gurur duyalım.
  Eğitim için yatırım yapan herkese en içten dileklerimizle başarılar diliyoruz.
                                                               SD YURTDIŞI EĞİTİM
DETAYLI BİLGİ İÇİN -   HAFTA ARASI VE CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 9-19 ARASI  ULAŞABİLİRSİNİZ
SD YURT DIŞI EGİTİM OFİS TEL - 0232 441 74 34  
                                     SİRKET  - 0544 656 09 23 - 0507 917 37 50
                          www.sdyurtdisiegitim.com.tr   ADRESİNDEN BİLGİ İSTEK FORMUNU DOLDURABİLİRSİNİZ .DANIŞMANLARIMIZ SİZLERE EN KISA ZMANDA BİLGİ VERECEKLERDİR
                          www.sdyurtdisiegitim.com.tr    ADRESİNİDEN  BİZ SİZİ ARAYALIM FORMUNU DOLDURUN SD DANIŞMANLARI SİZİ EN KISA ZAMANDA ARAYACAKLARDIR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder