11 Aralık 2013 Çarşamba

EGİTİM DE MÜKEMMELLIK ISTIYORSANIZ IRLANDA YI SECİN

İrlanda’da İngilizce

Neden İrlanda’da Eğitim
Kaliteli eğitimde mükemmellik için İrlanda dünya çapında üne sağlam temellere bağlılık üzerine inşa edilmiştir. İrlanda, el değmemiş doğası ile çağdaş ve modern şehirlerin bir arada yaşanabileceği güzel bir adadır, şehir manzaraları geçmişi ve zengin bir doğal yaşamı vardır. Anadili İngilizce olan bir ülkede dünyanın her yerinden gelen öğrencilere güvenli ve sıcak ortamlar sunar.
Dost ve Güvenli Bir Ülke
İrlanda Lonely Planet tarafından 2008 ve 2010 yılında dünyanın en cana yakın ülkesi olarak seçildi 2009 Küresel Barış Endeksi’nde 12. sırada yer aldı. İrlanda misafirperverliği, doğası, rakipsiz eğlence duygusu ile birleşince İrlanda’da yaşam unutulmaz bir deneyim sağlar. Adanın doğal yapısı, su sporları, takım sporları ve tırmanma gibi pek çok açık hava etkinlikleri için idealdir.
İngilizce Konuşulan Ülke
İrlanda, İngilizce konuşulan bir ülke olmasının yanı sıra, özellikle kapı komşusu İngiltere ve ABD ile. Kültürel, ekonomik ve eğitim bağlantıları vardır.
Uluslararası Nitelik ve Geniş Seçenek Olanakları
İrlandalı okullar nitelikleri ve mükemmeliyetçi vizyonları ile dünya çapında tanınır oldular. Öğrenciler saygın işletme okulları, bilim ve teknoloji dil, beşeri bilimler ve sanat fakülteleri merkezlerinde ihtiyaçlarını karşılamak için geniş bir yelpazede ders seçimi yapabilirler.
Destekleyici Öğrenme Ortamı
Akademik, idari ve uzman kadrosu ile yakın bir çalışma sistemine adanmış uluslararası ofislerinin destek yapıları sayesinde, öğrenciler bilgi, tesis, hizmet ve personel gibi konularda doğrudan erişim alır.
Yenilikçi ve Yaratıcı Kültür
İrlanda yenilikçi bir geçmişi olan bir ülke olmasının yanı sıra kültürel miras bakımından da zengindir. Nobel ödüllü Ernest Walton, John Bell,James Joyce, Oscar Wilde gibi eşsiz, yenilikçi ve yaratıcı kişilikler İrlanda kültürünün ayrılmaz bir parçasıdır.
Seçkin Mezunları
Tüm dünyada alanlarında ünlü kendi toplumlarında lider olan Irlanda mezunları vardır. İrlanda’da almış oldukları eğitimleri sayesinde daha başarılı ve nitelikli aranan kişiler oldular.
Lider Küresel Şirketler İrlanda’da

Eğitimli ve son derece yetenekli kalifiye işgücü gerektiren Google, Facebook, Pfizer, Apple, Intel gibi şirketler başarılarını arttırmak için Avrupa üssü olarak İrlanda’yı seçti.
Potansiyelinizi arttırmak için İrlanda’yı seçin ve ilk adımı atın. Gelecek burada başlar…
Güven, kalite ve huzurun adı SD Yurt Dışı Eğitim Danışmanlıgı'dır.
                                 Siz okuyun, basarılarınızla biz gurur duyalım.
  Eğitim için yatırım yapan herkese en içten dileklerimizle başarılar diliyoruz.
                                                               SD YURTDIŞI EĞİTİM
DETAYLI BİLGİ İÇİN -   HAFTA ARASI VE CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 9-19 ARASI  ULAŞABİLİRSİNİZ
SD YURT DIŞI EGİTİM OFİS TEL - 0232 441 74 34  
                                     SİRKET  - 0544 656 09 23 - 0507 917 37 50
                          www.sdyurtdisiegitim.com.tr   ADRESİNDEN BİLGİ İSTEK FORMUNU DOLDURABİLİRSİNİZ .DANIŞMANLARIMIZ SİZLERE EN KISA ZMANDA BİLGİ VERECEKLERDİR
                          www.sdyurtdisiegitim.com.tr    ADRESİNİDEN  BİZ SİZİ ARAYALIM FORMUNU DOLDURUN SD DANIŞMANLARI SİZİ EN KISA ZAMANDA ARAYACAKLARDIR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder