10 Aralık 2013 Salı

RUSCA EGİTİMİ RUSYADA EN İYİ DİL OKULLARINDA UCUZA ALIN

RUSCA EGİTİMİ RUSYADA EN İYİ DİL OKULLARINDA UCUZA ALIN 


Kaliningrad ‘da bulunan  Rusca Dil Okulu size özel ders niteliğinde eğitim vermektedir.. Kaliningrad Polonya ile Litvanya arasinda deniz kenarında 1 milyon nüfuslu Rusya’ya bağlı 450 bin nüfuslu bir şehirdir ve Rusya’dan fiziksel olarak tamamen ayrıdır ve avrupadadır. Okulda 2*-6 kişilik sınıflarda ders verilmekte, bu sayede öğrencilerin maksimum öğrenme verimi almaları sağlanmaktadır. Az sayıda öğrenci olması nedeniyle her öğrenci ile bire bir ilgilenilmektedir. Öğrenciler dilerlerse Genel Rusça ya da İş Rusçası öğrenebilmektedirler. Kaliningrad Rusya’nın diğer büyük şehirlerine oranla çok daha ucuzdur ve Avrupa ‘da yer alması nedeniyle çok caziptir. Okul dilerseniz size konaklama servisi de veriyor. Tercihinize göre aile yanı konaklama, özel daire aya da otel tipi konaklama seçenekleri sunulmaktadır.

Fiyatlar 2011-2013

Kayıt ücreti bireysel veya mini-grup dersleri (tüm Yaz Okulları ve Slav Okullar dahil olmak üzere özel kurslar arasında fiyata dahildir) için kaynaklanıyor. Onun miktarı ne olursa olsun süresi ve kalış süreleri açısından 40 Euro'dur.

Kurs ve konaklama organizasyonu;


Davet Resmi mektup, Rusya vizesi başvurusu için;


Tüm ulaşım seçenekleri ile ilgili bilgiler malzeme;

• Şehir haritası;

Uluslararası telefon kartı;


Sertifika: Bu dersin sonunda sizi isteğinize, Rusça ve Almanca / İngilizce iki asıl alacak;


T-shirt "PRIVET!" Rusça logosu





Ayrıca Okula girişte iyi ders kitapları satın almak mümkün olacak.




Fiyatları (Euro)

Tüm fiyatlar Euro olarak ifade edilmiştir. Bir akademik saat 45 dakika sürer.

Bireysel kurslar

Akademik bir saat başına € 14.
Bireysel bire-bir ders.



Mini grupları Kursları

haftada 200 € (ders 20 saat).
Bir grupta 2-6 öğrenci.


Konaklama (Euro)

Tek kişilik bir oda  haftalık 130 €

Geniş oda (çift kişilik)  haftalık 200 €



Aile Yanı

Tek kişilik oda: 130€

Yemekler dışında 190 €

Kahvaltı

Yarım yatılı

Çift kişilik oda (çiftler ve sadece organize gruplar için):

Yemekler dışında 200 €

Kahvaltı 240 €

Yarım yatılı 290 €


Daire


İsteklerinizi bize bildiriniz. Fiyat oda sayısı, konumu, mobilya, kalış süresine bağlıdır.

Aylık ücreti:

€ 500



Guesthouses ve oteller

Guesthouses ve Kaliningrad ve deniz kenarında otel. Bir çalışma odası genelde sağlanmaktadır.

€ 30/day (tek oda)




Ek hizmetler (Euro)

Kalinigrad Havaalanından transfer


Bize varış saatinizi ve önceden uçuş numarasını birkaç gün bildiriniz. Personelimiz sizi havaalanında karşılayacak. Dikkat "PRIVET! Rusça Dil Okulu" işareti!

€ 20 tek yönlü




Kaliningrad tren istasyonuna transfer


Önceden bize varış saatini ve kalkış noktasına birkaç gün bildiriniz. Personelimiz sizi havaalanında karşılayacak. Dikkat "PRIVET! Rusça Dil Okulu" afişini!

€ 10 tek yönlü

Varşova Transferi
(Havaalanı ya da tren istasyonu)

Taksi 4 kişiye kadar alabilirsiniz.
€ 180 Euro / taksi



Gdansk, Vilnius, Klaipeda transferler
(Havaalanları, feribot terminalleri, tren istasyonları)


Önceden bize varış saatini ve kalkış noktasına birkaç gün bildiriniz. Personelimiz sizi havaalanında karşılayacak. Dikkat "PRIVET! Rusça Dil Okulu" işareti!

Gdansk € 150/taxi itibaren


Staj

Bir staj yeri ve yardım Arabuluculuk

€ 200; 100 €, bir ders eşliğinde







Kaliningrad Pregel (Pregolya) Nehri tarafından bölünmüş çok güzel bir şehirdir. Bu göl ve göletlerde bir manzara sehridir Parklar, ormanlar ve sokaklarda ağaçlar: Kaliningrad en çekici özelliklerinden biri de geniş yeşillik.alanlarının olmasıdır

Koenigsberg olarak XIII yüzyılda kurulan kent, dahil olmak üzere Doğu Prusya üçte biri Sovyetler Birliği tarafından ilhak edildi 1945 yılında Potsdam Konferansı kadar Alman Doğu Prusya sermaye olmuştu. Çoğunlukla, merkezi Rusya - - bölgeye yerleşen özgün yerel sakinleri bütün Sovyetler Birliği üzerinde Almanya ve yeni gelenler sürüldü.

Şehir M.I. sonra değiştirildi Stalin altındaki tüm Birliğin 'master' gayrı başlığı vardı Kalinin,.1960-70'li yıllarda şehir büyük ölçüde Sovyet tarzı yılında yeniden inşa edilmiştir, bu nedenle günümüzde tek bir Sovyet 'khrushevki' ve 'brezhnevki' (Khruschev'in ve Brejnev döneminde popüler 'maç kutusu' evler) ve Alman bir arada görebilirsiniz
konaklama

Kaliningrad mimarisi kentin tarihinin canlı tanığı.Bölgenin geçmişe atılmış Halk tutumu son yirmi yılda kökten değişti.Kaliningrad vatandaşlarının çoğu artık şehrin geçmişteki gurur duyuyoruz ve tarihi mirasın kalıntılarını korumak ve geri yüklemek için dikkat çekmek.

Koenigsberg-Kaliningrad 2005 yılında 750 yıldönümünü kutladı.


Okul Daire

Konfor, bağımsızlık, ve düşük fiyatlar
!Daire okulun önünde yer almaktadır.

Ağustos, 2004 sonundan bu yana, Privet! konaklama yeni bir tür sunuyor. Biz öğrenciler için yepyeni bir daire açtık . Bu iki küçük oda ve bir büyük odası vardır. Ayrıca iki banyo ve ortak bir yaşam alanına sahiptir. Tek kişilik odalar Euro 130, fiyatlandırılır - bir hafta, bir çift için mükemmel uygundur büyük oda,, Euro 200 fiyatlandırılır - bir hafta.Daire Dobrolubov str yer almaktadır. (ulitsa Dobrolubova) uzak olmayan şehir merkezinden yeşil bölgesinde. Bu daire tüm modern olanaklarla, çamaşır makinesi ve tam donanımlı bir mutfak vardır. Bir hafta yatak çarşafları değişecektir sonra, temizleme de sağlanmaktadır.


Bir Aile Yaşam

Eğer tamamen Rus dili, yaşam ve kültür içine atılmak istiyorsanız, o zaman bir Rus ailenin yanında konaklama ideal bir seçenektir. Tüm ev sahibi aileleri dikkatlice Okulu tarafından seçilir. güvenlik
acısından sorun yoktur

Ev sahibi aile dairede yaşamak onların günlük yaşam ve faaliyetlerinin bir parçası olacaktır. Bu düzenleme, gayrı ve samimi bir atmosferde dilsel kullanma fırsatı sunuyor.

Siz yaşam için gerekli her şeyi ile ayrı bir oda olacak. Ancak, Rus daireler genellikle küçük ve tek bir banyo olduğunu akılda tutmak gerekir. Aynı tesisin paylaşan diğer insanlar orada olacağını bilmelidir. Kendi yemek pişirmek için mutfak aletleri kullanma hakkına sahip olacaktır.

Telefonlar tüm daireler mevcuttur. Yerel aramalar ücretsizdir. Uluslararası aramalar için, size özel telefon kartları satın almalısınızı öneririz. İnternet Rus dairelerde  her zaman mevcut değildir.

Sunduğumuz tüm daireler Okulu yürüyerek en fazla 30 dakika mesafede bulunmaktadır. Şehir merkezine ulaşmak için otobüs ile sadece 10 dakika sürer. Haftada bir kez odanız temizlenmiş olacak; nevresimler de haftada bir kez değiştirilirTek kişilik odada konaklama ücreti: yemekler hariç - 130 € Bir hafta, bir yemek (kahvaltı) - 150 € Bir hafta, yarım yatılı (kahvaltı ve akşam yemeği) - 190 € bir hafta. - 200 € Bir hafta, bir yemek (kahvaltı ve akşam yemeği) - 240 € Bir hafta, yarım yatılı - 290 € Bir hafta yemek hariç: iki kişilik odada konaklama ücreti paylaştı.

Bir Otelde Yaşamak

Üst Düzey Konfor


Daha fazla konfor ve bağımsızlık isteyenler için biz farklı fiyatlarla oteller ve konuk evleri bir seçim sağlamak ve çeşitli hizmet düzeyleri sunuyor. Kaliningrad Oteli oldukça geniş bir seçim var. Özellikle düşük turizm sezonlarında iyi fiyat ve kaliteli hizmet hem sunan pek çok küçük özel otel vardır. Bu bağlamda, Kaliningrad yaşam maliyeti
Moskova veya St.Petersburg olandan önemli ölçüde daha ucuzdur.Iyi seçim iyi bir fiyat-hizmet oranı ile şehrin güzel bir alanda küçük misafirhanesi birinde yaşıyor olacaktık. Fiyatlar 30 başlar ve ortalama fiyat, biz söyleyebilirim, yaklaşık 40 € olduğunu - Geceliği 50 €.

Bir Daire Kiralama

Uzun-dönem öğrencileri için Kurtuluş

sd yurt dışı egitim danışmanlıgı  daire kiralama konusunda yardımcı olacaktır.. Konaklama Bu tür bağımsız bir kişi ya da bir çift için daha uygundur.

Dört hafta daha kısa olması ve hala ayrı bir dairede yaşamak istiyorsanız sdyurt dışı egitim bu konuda destek saglayacakıtr

Güven, kalite ve huzurun adı SD Yurt Dışı Eğitim Danışmanlıgı'dır.
                                 Siz okuyun, basarılarınızla biz gurur duyalım.
  Eğitim için yatırım yapan herkese en içten dileklerimizle başarılar diliyoruz.
                                                               SD YURTDIŞI EĞİTİM
DETAYLI BİLGİ İÇİN -   HAFTA ARASI VE CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 9-19 ARASI  ULAŞABİLİRSİNİZ
SD YURT DIŞI EGİTİM OFİS TEL - 0232 441 74 34  
                                     SİRKET  - 0544 656 09 23 - 0507 917 37 50
                          www.sdyurtdisiegitim.com.tr   ADRESİNDEN BİLGİ İSTEK FORMUNU DOLDURABİLİRSİNİZ .DANIŞMANLARIMIZ SİZLERE EN KISA ZMANDA BİLGİ VERECEKLERDİR
                          www.sdyurtdisiegitim.com.tr    ADRESİNİDEN  BİZ SİZİ ARAYALIM FORMUNU DOLDURUN SD DANIŞMANLARI SİZİ EN KISA ZAMANDA ARAYACAKLARDIR



















1 yorum:

  1. Bu sitenizde tanıtım çalışması yapmak istiyoruz. Detaylar için lütfen iletişime geçiniz. marketing@protranslate.net

    YanıtlaSil