9 Aralık 2013 Pazartesi

DEVON DA DA DIL EGITIMI ALIN

Devon Hakkında
Devon, Birleşik Krallık İngiltere ülkesinin Güney-Batı bölgesinde bulunan, hem iki seviyeli yerel idarenin üst seviyesi olan bir kontluk hem de kraliyetle ilgili seremoniler için bir törensel kontluktur.
Devon plajları ile ve Dartmouth ve Exmoor milli parkları ile Birleşik Krallık'taki tatil turizmi ve diğer ülkelerden turistler için çok çekici turistik bir alandır ve yazlık tatil dönemlerinde nüfusun birkaç misli turist barındırmaktadır. Özellikle geleneksel Britanya plaj şehirleri olan Torquay ve Exmouth çok popülerdir. Devon'un kuzeydeki ve güneydeki sahilleri ve bu sahillerindeki plajları büyük sayıda "surf" sporu yapan genç turist de çekmektedir.

Okul Hakkında
Okul Victorian sahil kasabası olan Exmouth’tadır. Öğrenciler, deneyimli ve işini seven bir ekip tarafından yaratılan mutlu ortamdan memnun kaldıklarını belirtmişlerdir ve çoğu yıllardır düzenli olarak bu eğitim kurumunu seçmişlerdir.


Okul kasaba meydanında ve tüm yerel olanakları kolayca ulaşabileceğiniz bir yerdedir. Exmouth’un 3 kmlik harika kumsalına sadece kısa bir yürüyüş mesafesindedir. 
Güven, kalite ve huzurun adı SD Yurt Dışı Eğitim Danışmanlıgı'dır.
                                 Siz okuyun, basarılarınızla biz gurur duyalım.
  Eğitim için yatırım yapan herkese en içten dileklerimizle başarılar diliyoruz.
                                                               SD YURTDIŞI EĞİTİM
DETAYLI BİLGİ İÇİN -   HAFTA ARASI VE CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 9-19 ARASI  ULAŞABİLİRSİNİZ
SD YURT DIŞI EGİTİM OFİS TEL - 0232 441 74 34  
                                     SİRKET  - 0544 656 09 23 - 0507 917 37 50
                          www.sdyurtdisiegitim.com.tr   ADRESİNDEN BİLGİ İSTEK FORMUNU DOLDURABİLİRSİNİZ .DANIŞMANLARIMIZ SİZLERE EN KISA ZMANDA BİLGİ VERECEKLERDİR
                          www.sdyurtdisiegitim.com.tr    ADRESİNİDEN  BİZ SİZİ ARAYALIM FORMUNU DOLDURUN SD DANIŞMANLARI SİZİ EN KISA ZAMANDA ARAYACAKLARDIR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder